Κωνσταντινούπολη: Μυστηριώδης θάνατος Νορβηγού τουρίστα - Δίπλα του βρέθηκε αναίσθητη νεαρή Ελληνίδα

Κωνσταντινούπολη: Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο 52χρονο Νορβηγού τουρίστα.  Δίπλα του βρέθηκε αναίσθητη αλλά ζωντανή μία 31χρονη Ελληνίδα. Οι αρχές εξετάζουν το περιστατικό

Mυστηριώδης θάνατος τουρίστα στην Κωνσταντινούπολη
Mυστηριώδης θάνατος τουρίστα στην Κωνσταντινούπολη
1'

Χωρίς τις αισθήσεις του εντόπισε το προσωπικό της καθαριότητας ένα ζευγάρι τουριστών που είχε νοικιάσει ένα σπίτι στο Γαλατά της Κωνσταντινούπολης, πριν από μόλις 2 εικοσιτετράωρα. Μετά από έρευνα των Αρχών κατόπιν ειδοποίησης, διαπιστώθηκε ότι ο Νορβηγός Έγκιλ Σκάρμπο, 52 ετών ήταν νεκρός και η 31χρονη Ελληνίδα Ευαγγελία Βρακάνη βρέθηκε δίπλα του, χωρις τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε στο νοσομείο. Για το περιστατικό έχει ξεκινήσει έρευνα.

Το συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 13.30 στην περιοχή Hacımimi της περιοχής Beyoğlu Galata. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ο θυρωρός του διαμερίσματος İbrahim E. δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει μαζί τους, κάλεσε τον ιδιοκτήτη και ανέφερε ότι κάτι συμβαίνει.

Όταν διαπίστωσε οτι κανείς δεν άνοιγε την πόρτα, μπήκε με το εφεδρικό κλειδί και βρήκε το ζευγάρι ακίνητο στην κρεβατοκάμαρα. Στη συνέχεια ειδοποίησε την αστυνομία και τις ιατρικές ομάδες που έφτασαν στο σημείο σε λίγη ώρα και διαπίστωσαν ότι ο Νορβηγός υπήκοος είχε πεθάνει.

Η Ελληνίδα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Εκπαίδευσης και Έρευνας της Κωνσταντινούπολης στην περιοχή Fatih Samatya με ασθενοφόρο και έλαβε θεραπεία. Όπως έχει γίνει γνωστό η ζωή της δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ομάδες αστυνομικών διερευνούν εντατικάτο περιστατικό, εξετάζοντας το σπίτι. Η ακριβής αιτία του θανάτου του 52χρονου Νορβηγού θα διαπιστωθεί από την νεκροψία-νεκροτομή στην οποία θα υποβληθεί η σορός του.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή