Kέιτ Μίντλετον: Έτσι είναι τα δωμάτια του «Τhe London Clinic» όπου νοσηλεύεται

Η περιπέτεια υγείας της Κέιτ Μίντλετον τρόμαξε τα τρία παιδιά της και αναστάτωσε την καθημερινότητά τους. Τι λένε οι ψυχολόγοι
Kέιτ Μίντλετον: Έτσι είναι τα δωμάτια του «Τhe London Clinic» όπου νοσηλεύεται
2'

Η Κέιτ Μίντλετον υποβλήθηκε σε μία προσχεδιασμένη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, είδηση που προκάλεσε αναστάτωση στη γηραιά Αλβιόνα αλλά και στα τρία ανήλικα παιδιά της.

Η υγεία της Κέιτ παραμένει στενά φυλαγμένο μυστικό, αλλά δεν σχετίζεται με τον καρκίνο, ανέφερε το Παλάτι. Παρόλα αυτά η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και μητέρα τριών παιδιών θα παραμείνει σε νοσηλεία για εβδομάδες και δεν θα επιστρέψουν στα καθήκοντα της βασιλικής οικογένειας μέχρι την άνοιξη, επιβεβαίωσε το Παλάτι.

Το ιδιωτικό θεραπευτήριο στο οποίο νοσηλεύεται η πριγκίπισσα Κάθριν είναι κάτι περισσότερο από νοσοκομείο.

Μοιάζει με παλάτι ενώ ορθώνεται σε ένα εντυπωσιακό οίκημα. Από τα πλέον ιστορικά νοσηλευτικά ιδρύματα του Ηνωμένου Βασιλείου φρουρείται σαν κάστρο από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ διαθέτει μία εξειδικευμένη ογκολογική κλινική.

https://www.instagram.com/p/CRgsRzoIncq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Τhe London Clinic δηλαδή Κλινική του Λονδίνου είναι το μεγαλύτερο και πιο πολυτελές ιδιωτικό νοσοκομείο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ιδρύθηκε το 1932 από τον βασιλιά Γεώργιο ΣΤ’ τον πατέρα της βασίλισσας Ελισάβετ, όταν εκείνος ήταν ακόμη δούκας της Υόρκης.

https://www.instagram.com/p/CvchqsfIbAz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η παράδοση θέλει όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να νοσηλεύονται στο συγκεκριμένο ίδρυμα. Ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στην Κλινική του Λονδίνου τον Ιούνιο του 2013 και παρέμεινε εκεί για 11 ημέρες.

https://www.instagram.com/p/C0_iUgruF6a/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το νοσοκομείο διαθέτει περισσότερους από 1.000 νοσηλευτές και δυνατότητα αντιμετώπισης περίπου 155 διαφορετικών παθήσεων. Υπάρχει εσωτερική πισίνα για την αποκατάσταση των ασθενών μέσα από συνεδρίες φυσικοθεραπείας.

https://www.instagram.com/p/CXQ7iSEov4Q/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή