Τζον Τραβόλτα: Έκλεισε τα 70 και δέχθηκε ευχές από την κόρη του - «Σε αγαπώ μέχρι το φεγγάρι»

Η κόρη του Τζον Τραβόλτα, Έλα, δημοσίευσε ένα συγκινητικό αφιέρωμα για τα 70α γενέθλιά του διάσημου μπαμπά της. «Σ αγαπώ μέχρι το φεγγάρι και πίσω»

O Tζον Τραβόλτα με την κόρη του
O Tζον Τραβόλτα με την κόρη του
3'

Ο Τζον Τραβόλτα έκλεισε τα 70 και η κόρη του Έλα, μοιράστηκε ένα συγκινητικό αφιέρωμα για να ευχηθεί στο μπαμπά της. «Χρόνια πολλά στον άντρα που είναι πάντα δίπλα μου και που πάντα φέρνει φως και ομορφιά σε αυτόν τον κόσμο. Σ 'αγαπώ μέχρι το φεγγάρι και πίσω», έγραψε η 23χρονη Έλα, στη λεζάντα μιας ανάρτησης στο Instagram που περιείχε μία αναδρομική τους φωτογραφία.

Στην εικόνα, η Έλα ως παιδί έκανε ένα συνοφρυωμένο πρόσωπο στον φωτογραφικό φακό καθώς πόζαρε δίπλα στον διάσημο πατέρα της. Ο ηθοποιός έλαβε επίσης ευχές γενεθλίων από τη Τζέιμι Λι Κέρτις, τη συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία Perfect του 1985.

https://www.instagram.com/p/C3gPE3GvDLE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Χρόνια Πολλά @johntravolta», έγραψε η ηθοποιός στο μήνυμά της στο Instagram στο αστέρι του Grease. «Είμαστε φίλοι και συνάδελφοι εδώ και πολύ καιρό και μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για την τέχνη μας και τα παιδιά και τα κουτάβια διάσωσης!»

Η 65χρονη Κέρτις μοιράστηκε επίσης αρκετές φωτογραφίες του ζευγαριού, μαζί με μια φωτογραφία τους να ποζάρουν μαζί στο εξώφυλλο του περιοδικού Rolling Stone τον Ιούλιο του 1985.

Ο Τραβόλτα εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη σκηνή στην τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του 1970 «Welcome Back, Knotter». Βραβευμένος με Έμμυ και Χρυσή Σφαίρα, έγινε πρώτο αστέρι του Χόλιγουντ για τους ρόλους του στο Saturday Night Fever του 1977 και στο Grease του 1978. Ο πρώτος του χάρισε ένα Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου.

Η φιλμογραφία τον έχει εδραιώσει ως ένα από τα πιο εμβληματικά ονόματα του κινηματογράφου. Έχει δύο επερχόμενα πρότζεκτ, το Cash Out και την ταινία-μιούζικαλ That’s Amore! με την Kάθριν Χάιγκλ Ο ηθοποιός του «Pulp Fiction» είναι πατέρας τριών παιδιών με την αείμνηστη σύζυγό του Κέλι Πρέστον, του Τζετ που πέθανε σε ηλικία 16 ετών το 2009 της Έλα και του Μπέντζαμιν, 13 ετών.

https:

Πρόσφατα, μοιράστηκε ένα βίντεο από τις γιορτές της οικογένειάς του, κατά την ηχογράφηση του «Come Rain or Come Shine». «Ευτυχισμένο το νέο έτος!! Σας ευχαριστούμε που είστε πάντα εκεί για εμάς! Με αγάπη Τζον, Έλα και Μπεν!» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Για τα 69α γενέθλιά του, ο Τζον Τραβόλτα, μια ομάδα φίλων και η κόρη του έκαναν ένα ταξίδι στο Λας Βέγκας. Στο Instagram, ο αεροπόρος ανέβασε πλάνα από τους εορτασμούς του Βέγκας, συμπεριλαμβανομένου ενός κλιπ που έδειχνε στην Έλα μια χαρακτηριστική μουσική από ταινία.

Η Έλα, μοντέλο και ηθοποιός, δημοσίευσε ένα εγκάρδιο αφιέρωμα στον πατέρα της για τα 69α γενέθλιά του. «Ο πιο απίστευτος πατέρας, φίλος και πρότυπο που θα μπορούσε να ζητήσει κανείς. Σε αγαπώ, μπαμπά», έγραψε εκείνη την εποχή.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή