Φρίκη στις ΗΠΑ: Δολοφόνησε 31χρονο μοντέλο και έβαλε το πτώμα στο ψυγείο - Συνελήφθη ο δράστης

Συνελήφθη στη Μινεσότα ο δράστης της δολοφονίας του μοντέλου Mαλίσα Moύνι.Το πτώμα της είχε βρεθεί στο ψυγείο του πολυτελούς διαμερίσματός της, ενώ τη στιγμή του εγκλήματος ήταν δύο μηνών έγκυος

H Mελίσα Μούνι βρέθηκε άγρια δολοφονημένη
H Mελίσα Μούνι βρέθηκε άγρια δολοφονημένη
3'

Ένας καταδικασμένος εγκληματίας από τη Μινεσότα συνελήφθη την Τετάρτη (21/2) για τη δολοφονία ενός μοντέλου με έδρα το Λος Άντζελες, το οποίο βρέθηκε στο ψυγείο της, με το στόμα της φιμωμένο και τους καρπούς και τους αστραγάλους δεμένους μεταξύ τους. Η Mαλίσα Μούνι 31 ετών, αδερφή του αστέρα της ποπ από τη Γουιάνα Jourdin Pauline, βρέθηκε νεκρή στις 12 Σεπτεμβρίου 2023 όταν η αστυνομία διεξήγαγε έλεγχο στο πολυτελές διαμέρισμά της στο κέντρο του Λος Άντζελες.

Ο Μάγκνους Ντάνιελ Χάμφρεϊ συνελήφθη από την αστυνομία στο σπίτι του στο Χόπκινς της Μινεσότα με άσχετο ένταλμα και αναγνωρίστηκε ως ο «βασικός υπεύθυνος» για τη βάναυση δολοφονία της Μούνι. «Το Γραφείο του Εισαγγελέα του Λος Άντζελες κατέθεσε κατηγορίες για φόνο εναντίον του», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το LAPD. Ο Χάμφρεϊ θα μεταφερθεί στο Λος Άντζελες για να αντιμετωπίσει κατηγορίες.

Οι ερευνητές δεν έχουν αποκαλύψει τη σχέση μεταξύ του θύματος και του 41χρονου άνδρα ο οποίος είχε καταδικαστεί για ομοσπονδιακά αδικήματα ναρκωτικών μετά την αποφυλάκισή του στις 7 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τα αρχεία του υπουργείου Δικαιοσύνης. Ο Χάμφρεϊ έχει καταδικαστεί για πολλά κακουργήματα στη Μινεσότα και το Ιλινόις, μεταξύ άλλων για κατηγορίες για όπλα και σεξουαλικές επιθέσεις, σύμφωνα με δικαστικά αρχεία που είδε η The Post.

Η Moύνι εργαζόταν ως κτηματομεσίτης στο πρακτορείο Nest Seeker με έδρα το Μπέβερλι Χιλς και είχε μετακομίσει στη μονάδα Skye στο Bunker Hill μόλις ένα μήνα πριν από το θάνατό της. Η αδερφή της είπε στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό KTLA εκείνη την εποχή ότι η αδερφή της ήταν δύο μηνών έγκυος όταν πέθανε και πάντα ήθελε να γίνει μαμά.

«Δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασε η αδερφή μου και με πονάει ακόμη και να το σκέφτομαι», είπε η Πολίν στο ρεπορτάζ. Το μοντέλο εθεάθη για τελευταία φορά ζωντανό, όταν οι κάμερες παρακολούθησης στο συγκρότημα διαμερισμάτων της την απαθανάτισαν στις 6 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Μια έκθεση ιατροδικαστή διαπίστωσε ότι είχε υποστεί αμβλύ τραυματισμό στο πρόσωπο/κεφάλι, την πλάτη και το αριστερό χέρι της «Τα τραύματα αμβλείας δύναμης που παρατηρήθηκαν κατά την αυτοψία γενικά δεν θεωρούνται από μόνα τους οξεία απειλή για τη ζωή». Αλλά η έκθεση εξέτασε τους τραυματισμούς και διαπίστωσε οτι υπήρξε κάποια μορφή διαφωνίας.

«Ωστόσο, με βάση τις συνθήκες του τρόπου με τον οποίο βρέθηκε η κυρία Μούνι, αυτά τα τραύματα υποδηλώνουν ότι πιθανότατα είχε εμπλακεί σε βίαιο σωματικό καυγά πριν από τον θάνατό της. Δεδομένου αυτού, ο ρόλος που μπορεί να έπαιξαν τα ναρκωτικά ή/και το αλκοόλ στον θάνατο της, εάν υπάρχει, είναι αβέβαιος», ανέφερε η έκθεση. Μια τοξικολογική έκθεση έδειξε ότι το μοντέλο είχε στο αίμα της ένα βασικό στοιχείο της κοκαΐνης, την βενζοϋλεκγονίνη

Ο θάνατός της σημειώθηκε μόλις δύο ημέρες αφότου ένα άλλο μοντέλο, η Nικόλ "Nίκι" Κόουτς βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στο LA στη Grand Avenue. Ο θάνατος των μοντέλων πυροδότησε φόβους για έναν κατά συρροή δολοφόνο, καθώς και τα δύο σκοτώθηκαν μέσα στις κατοικίες τους στο κέντρο του Λος Άντζελες. Ο θάνατος της Κόοουτς κρίθηκε τυχαίος καθώς η αιτία αναφέρθηκε ως «τοξικότητα από κοκαΐνη και αιθανόλη».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή