Ρωσίδα παρουσιάστρια «κάνει το χατίρι» του Πούτιν: «Θα αποκτήσουμε τρίτο παιδί με τον σύζυγό μου»

Η Ρωσίδια παρουσιάστρια Nατάλια Λιτόβκο ανακοίνωσε on air, ότι η ίδια και ο σύζυγός της εμπνεύστηκαν από τον Πούτιν να κάνουν περισσότερα παιδιά 

Ρωσίδα παρουσιάστρια «κάνει το χατίρι» του Πούτιν: «Θα αποκτήσουμε τρίτο παιδί με τον σύζυγό μου»
3'

Τον γύρο του κόσμου κάνει η στιγμή που μία παρουσιάστρια της ρωσικής κρατικής τηλεόρασης ανακοινώνει το σχέδιό της να μείνει έγκυος μετά την έκκληση του Βλαντιμίρ Πούτιν προς τις γυναίκες...να γεννήσουν περισσότερα παιδιά για να αποτρέψουν μια δημογραφική κρίση.

Η Νατάλια Λιτόβκο 43 ετών, ανακοίνωσε ότι η ίδια και ο σύζυγός της είχαν εμπνευστεί από την έκκληση του ηγέτη του Κρεμλίνου στην ομιλία του για την κατάσταση του έθνους να εκπληρώσουν το πατριωτικό τους καθήκον και να τεκνοποιήσουν.

Είπε στους τηλεθεατές της Rossiya 24 σε ζωντανή τηλεόραση για την αποστολή της να αυξήσει το μέγεθος της οικογένειάς της. Η πιστή στον Πούτιν παρουσιάστρια έχει ήδη δύο παιδιά, θέλει να συνεισδφέρει όμως κι άλλο στην ενίσχυση του πληθυσμού της χώρας.

Ο πληθυσμός της Ρωσίας βρίσκεται σε πτώση, εν μέρει λόγω της δοκιμαζόμενης από τον πόλεμο οικονομίας και της αποτυχίας του κράτους να προσφέρει κίνητρα στους γονείς. Μιλώντας για το [νέο] εθνικό πλάνο - Οικογένεια», ανακοίνωσε χαμογελαστή η Λιτόβκα «ο σύζυγός μου μόλις μου έστειλε μήνυμα να μου πει ότι θα κάνουμε τρίτο παιδί». Ο συμπαρουσιαστής της -προφανώς αιφνιδιασμένος- είπε στους τηλεθεατές: «Λοιπόν, θα σας πούμε γι'αυτό αργότερα».https://www.dailymail.co.uk/news/article-13141801/Im-having-sex-Putin-Cringeworthy-moment-state-TV-host-announces-plan-pregnant-Vladimir-called-bigger-Russian-families-stave-demographic-crisis.html#v-382316262902616055

Ο Πούτιν μιλάει συχνά για την πτώση του ποσοστού γεννήσεων και σπάνια χάνει την ευκαιρία να καλέσει τις γυναίκες να κάνουν περισσότερα μωρά. Πρόσφατα έκανε διάλεξη στους εργαζόμενους σε ένα εργοστάσιο πυραύλων σχετικά με την ανάγκη να κάνουν περισσότερα από δύο παιδιά.

«Χρειάζεται συνεχής δουλειά με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των οικογενειών με παιδιά και την υποστήριξη του ποσοστού γεννήσεων», είπε σήμερα. «Είναι η θρησκεία μας και οι ηθικές μας αξίες που είναι στο προσκήνιο εδώ. «Οι μεγάλες οικογένειες πρέπει να γίνουν ο κανόνας. Στα επόμενα έξι χρόνια, πρέπει να επιτύχουμε βιώσιμο ποσοστό γεννήσεων».

Ανήγγειλε οτι θα διοχετευθούν μετρητά σε περιοχές με χαμηλό ποσοστό γεννήσεων και θα βελτιωθούν τα κίνητρα για την απόκτηση περισσότερων παιδιών. «Ο κύριος σκοπός της οικογένειας είναι η γέννηση παιδιών, η συνέχιση του ανθρώπινου γένους, η ανατροφή των παιδιών και επομένως η συνέχιση της ύπαρξης του λαού μας», είπε στο έθνος.

«Βλέπουμε τι συμβαίνει σε ορισμένες χώρες, καθώς καταστρέφουν σκόπιμα τους κανόνες ηθικής, τον θεσμό της οικογένειας, ωθούν ολόκληρους ανθρώπους στον αφανισμό και τον εκφυλισμό. «Αλλά εμείς επιλέγουμε τη ζωή». Και πρόσθεσε: «Η Ρωσία ήταν και παραμένει ένα προπύργιο παραδοσιακών αξιών πάνω στις οποίες οικοδομείται ο ανθρώπινος πολιτισμός. «Η επιλογή μας συμμερίζεται η πλειοψηφία των ανθρώπων στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων εκατομμυρίων πολιτών δυτικών χωρών».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή