ΚΟΣΜΟΣ

Απόπειρα φόνου στην Κύπρο: Σοβαρά τραυματισμένο το θύμα - Δύο οι δράστες

Απόπειρα φόνου στην Κύπρο: Σοβαρά τραυματισμένο το θύμα - Δύο οι δράστες
philenews

Πυροβολώντας οι δύο δράστες πέτυχαν τη μοτοσικλέτα του θύματος αλλά και τον ίδιο στον λαιμό

Απόπειρα φόνου σημειώθηκε στην Κύπρο, με το θύμα να νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Όλα έγιναν πολύ κοντά στον αστυνομικό σταθμό Λακατάμιας και μάλιστα μέρα μεσημέρι στην Ανθούπολη. Δύο πρόσωπα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες, ακολουθούσαν το θύμα. Αφού το πλησίασαν, ο ένας εξ αυτών άνοιξε πυρ εναντίον του από κοντινή απόσταση, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άτομο το οποίο επέβαινε σε μοτοσικλέτα έριξε τρεις φορές με το όπλο του. Οι δύο πέτυχαν τη μοτοσικλέτα του θύματος και η τρίτη τον πέτυχε στον λαιμό. Ο τραυματίας φαίνεται πως ήταν γνωστός στις Αρχές. Στη συνέχεια, το θύμα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με την κατάστασή του να είναι ιδιαίτερα κρίσιμη.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει το σημείο και διενεργεί έρευνες, ενώ εξετάζονται κάμερες στην περιοχή για να φανεί κατά πόσον καταγράφηκαν οι κινήσεις θύματος και επίδοξων δολοφόνων.

Πηγή: philenews

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και όπως εκτιμάται, οι δράστες ακολουθούσαν το θύμα από απόσταση. Στη σκηνή έχουν εντοπιστεί κάποια τεκμήρια και γίνονται εξετάσεις για εντοπισμό καλύκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του philenews, το θύμα είχε μεταβεί στον σταθμό για να επισκεφθεί φίλο του που κρατείται στα αστυνομικά κελιά. Μόλις αυτός έφυγε από την αστυνομία Λακατάμιας με κατεύθυνση τη Λευκωσία, 500 περίπου μέτρα μετά, και αφού οι δράστες παρακολουθούσαν τις κινήσεις του, ο συνοδηγός της μοτοσικλέτας άνοιξε πυρ εναντίον του.

Πηγή: philenews