ΚΟΣΜΟΣ

Οι Πύλες της Κολάσεως: Η παραλία με τους σκελετούς και τα ναυάγια που δεν πατάει άνθρωπος

Οι Πύλες της Κολάσεως: Η παραλία με τους σκελετούς και τα ναυάγια που δεν πατάει άνθρωπος

Θα πηγαίνατε διακοπές;

Όταν φαντάζεστε μια χρυσαφένια αμμουδιά, συχνά συνοδεύεται από εικόνες κρυστάλλινων νερών, πολύχρωμες ομπρέλες και υπέροχη θέα.

Ωστόσο, υπάρχει ένα τμήμα της χρυσής ακτής που μπορεί να φαίνεται εντυπωσιακό, αλλά παρεκκλίνει από ντόπιους και επισκέπτες χάρη στο ανατριχιαστικό σκηνικό του, έχοντας κερδίσει παρατσούκλια όπως «Οι Πύλες της Κόλασης» ή το «Τέλος της Γης».

Η ακτή του Skeleton στη Ναμίμπια είναι τέλεια με μεγάλες εκτάσεις, ξηρό καιρό και άφθονη άγρια ​​ζωή. Ωστόσο, με την θαλασσοταραχή και το απομακρυσμένο περιβάλλον, έχει πολλά απόκοσμα χαρακτηριστικά που το κάνουν μακριά από τον παράδεισο.

Στην πραγματικότητα, στην άμπωτη θα βρείτε αμέτρητους σκελετούς φαλαινών να ξεβράζονται στις ακτές, καθώς και πολλά ναυάγια που δημιουργούν ένα αρκετά εντυπωσιακό, αν όχι αποκαλυπτικό θέαμα.

Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι ντόπιοι και οι επισκέπτες σπάνια φτάνουν στην παραλία - και στην πραγματικότητα, είναι γενικά κλειστή για το κοινό σε μια προσπάθεια να προστατεύσει την άγρια ​​ζωή και το οικοσύστημα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αδύνατο να επισκεφθείτε.

Υπάρχουν μερικά «fly-in σαφάρι» που μπορείτε να κάνετε κράτηση, καθώς και μια χούφτα ξεναγήσεις που προσφέρουν μια ματιά σε μέρη αυτής της ασυνήθιστης ακτής.