ΚΟΣΜΟΣ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Η αμηχανία του στην πρόταση θαυμάστριας - «Μπορώ να έχω ένα φιλί;»

O πρίγκιπας Ούλιαμ
O πρίγκιπας Ούλιαμ
ΑΡ

Μία γυναίκα στη Βρετανία ζήτησε από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να της δώσει ένα φιλί.. Η αντίδρασή του κάνει τον γύρο του κόσμου.

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπας Ουίλιαμ έδειχνε χαλαρός και ξένοιαστος στην τελευταία του δημόσια εμφάνιση, επιδεικνύοντας μάλιστα τις δεξιότητές του στο βόλεϊ. Παρά τις περιπέτειες του τελευταίου καιρού και τα προβλήματα υγείας του πατέρα του βασιλιά Καρόλου και της συζύγου του, Κέιτ Μίντλετον ο δούκας της Κορνουάλης προσπάθει να διατηρήσει την επαφή του με τον κόσμο.

«Μπορώ να έχω ένα φιλί, Ουίλιαμ;» ρώτησε μία Βρετανίδα τον πρίγκιπα της Ουαλίας, κατά την επίσκεψή του στην Κορνουάλη. Ο ίδιος ένιωσε αμηχανία και ξέσπασε σε γέλια όπως άλλωστε φαίνεται και στο βίντεο που έχει ανεβάσει στην ιστοσελίδα της η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Η κάμερα απαθανάτισε επίσης τον Ουίλιαμ να παίζει βόλεϊ στην παραλία Fistral Beach με τους παρευρισκόμενους να τον υποδέχονται ένθερμα, με ανοιχτές αγκάλες. Δέχτηκε μάλιστα να βγάλει «σέλφι» με όσους του το ζήτησαν και συνομίλησε με κατοίκους, μικρούς και μεγάλους. Δήλωσε επίσης ότι μπήκε στον πειρασμό να κάνει ακόμη και σέρφ.

Το βρετανικό δημοσίευμα επισημαίνει ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ επισκέφθηκε την Κορνουάλη για να δει από κοντά ένα οικόπεδο το οποίο ελπίζει ότι θα μπορέσει να αξιοποιήσει ως καταφύγιο για τους άστεγους - ένα θέμα που απασχολεί έντονα την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το έργο που ανακοινώθηκε νωρίτερα αυτό το έτος θα παραδοθεί παράλληλα με τη φιλανθρωπική οργάνωση της Κορνουάλης, St Petrocs, και θα προσφέρει σε 24 σπίτια υποστήριξη για τους ντόπιους που βιώνουν την έλλειψη στέγης. Η γη για τα σπίτια θα παρασχεθεί από το Δουκάτο της Κορνουάλης - το αρχαίο κτήμα που παρέχει δημόσιο και ιδιωτικό εισόδημα για τον διάδοχο του θρόνου