Αγρότης ισχυρίζεται ότι «εξωγήινοι που ακρωτηριάζουν βοοειδή» κλέβουν τα ζώα του

Τι συμβαίνει με τις επιθέσεις σε αγελάδες στις ΗΠΑ

Αγρότης ισχυρίζεται ότι «εξωγήινοι που ακρωτηριάζουν βοοειδή» κλέβουν τα ζώα του
Φωτ.: Unsplash
3'

Μια φρικτή επίθεση σε μια αγελάδα στο Κολοράντο των ΗΠΑ οδήγησε έναν αγρότη να ισχυριστεί ότι εξωγήινοι ήταν οι…δράστες.

Η επίθεση άφησε το ζώο χωρίς τους μαστούς και τα γεννητικά όργανα.

Αναλυτικότερα, το καλοκαίρι του 2023 στην κοιλάδα San Luis του Κολοράντο, ένας κτηνοτρόφος ονόματι Mike Duran ανακάλυψε ότι μία από τις «αγαπημένες του αγελάδες» είχε εξαφανιστεί. Μετά από περαιτέρω έρευνα, βρήκε το ζώο νεκρό να κείτεται δίπλα σε ένα ποτάμι.

Μιλώντας στο ντοκιμαντέρ Weird or What, ο Duran εξήγησε τη στιγμή που βρήκε τη δύστυχη αγελάδα νεκρή δίπλα στην άκρη του νερού. Ωστόσο, αυτό που είδε στη συνέχεια ο Duran τον σόκαρε. «Αλλά τότε παρατήρησα ότι οι μαστοί της είχαν αφαιρεθεί», είπε. «Κοίταξα και παρατήρησα ότι το θηλυκό όργανο γύρω από την περιοχή του κόλπου είχε επίσης κοπεί. Ήταν περίεργο γιατί δεν υπήρχε αίμα γύρω και δεν υπήρχαν ίχνη».

Παράξενη πράξη κτηνωδίας

Αυτή η παράξενη πράξη κτηνωδίας στην αγελάδα ήταν κάτι που ο Duran ήταν σίγουρος ότι δεν είχε γίνει από κάποιον άθλιο άνθρωπο. Υποστήριξε ότι «δεν ήταν κάτι που μπορείς να κάνεις με μαχαίρι».

«Μοιάζει σαν να έχει κοπεί και καυτηριαστεί ταυτόχρονα, σαν να έχει κοπεί με λέιζερ», είπε. «Πιστεύω ότι δεν είναι κάτι από αυτόν τον κόσμο. Οι άνθρωποι μπορεί να με θεωρήσουν τρελό, αλλά πιστεύω ότι είναι πιθανό να είναι κάτι εξωγήινο».

Η ακρωτηριασμένη αγελάδα του Duran δεν ήταν μια μεμονωμένη περίπτωση και σίγουρα δεν ήταν το πρώτο περιστατικό αυτού του τύπου που προκάλεσε τις υποψίες των πιστών στους εξωγήινους.

Στις 19 Απριλίου 2023, το γραφείο του σερίφη της κομητείας Μάντισον εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τον «θάνατο και τον ακρωτηριασμό» έξι βοοειδών. Η είδηση κυκλοφόρησε γρήγορα και επικεντρώθηκε στις πιο περίεργες λεπτομέρειες, όπως το πώς στις αγελάδες αφαιρέθηκε με ακρίβεια η γλώσσα και μέρος της σάρκας από τα μάγουλά τους, χωρίς εμφανή σημάδια πάλης.

Μετά την είδηση, ο ερευνητής παραφυσικών φαινομένων Chuck Zukowski μίλησε στο New Yorker και εξήγησε ότι οι περιπτώσεις ακρωτηριασμού βοοειδών χρονολογούνται από το 1869. Η αφαίρεση της γλώσσας των ζώων ήταν «μια υπογραφή», είπε.

Σύμφωνα με τον Zukowski, οι περισσότεροι ακρωτηριασμοί συνοδεύονταν από περίεργα σημάδια, όπως η αφαίμαξη του αίματος των αγελάδων, ενώ τα γεννητικά όργανα, τα μάτια και οι γλώσσες αφαιρούνταν επίσης ανεξήγητα. Σε λίγες σπάνιες περιπτώσεις ανακαλύφθηκαν «κυκλικές κοιλότητες στο γρασίδι», ενώ κάποιες αγελάδες βρέθηκαν με σπασμένα πόδια «σαν να έχουν πέσει από μεγάλο ύψος».

Στο ντοκιμαντέρ Weird or What, ο αρχιφύλακας της αστυνομίας του Αρκάνσας Rick O'Kelly πραγματοποίησε το δικό του πείραμα για να προσπαθήσει να εξηγήσει την παράξενη αλυσίδα γεγονότων που εκτυλίσσεται μετά το θάνατο μιας αγελάδας.

Αυτό που φέρεται να ανακάλυψε οδήγησε σε κάποια διάψευση της θεωρίας ότι εξωγήινοι βρίσκονται πίσω από τον ακρωτηριασμό των βοοειδών. «Υπήρξαν πολλές συζητήσεις για χειρουργικές τομές, αλλά αυτές μπορούν να εξηγηθούν από μύγες. Αν υπάρχει ένα νεκρό ζώο που διογκώνεται στον ήλιο και τα όργανά του σπρώχνονται προς τα έξω, θα έχεις λίγο αίμα. Αλλά οι μύγες το τρώνε όλο αυτό. Γεννούν αυγά που μετατρέπονται σε σκουλήκια και είναι σπουδαίοι χειρουργοί. Το τακτοποιούν πολύ γρήγορα».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα

23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα