ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονίζει η Ολίβια Μαν: Αποκάλυψε οτι υποβλήθηκε σε ολική υστερεκτομή

H Oλίβια Μαν
H Oλίβια Μαν
ΑΡ

Η ηθοποιός Ολίβια Μαν αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε σε πλήρη υστερεκτομή τον περασμένο Απρίλιο, στο πλαίσιο της μάχης που δίνει με τον καρκίνο του μαστού

Στην αποκάλυψη ότι υποβλήθηκε σε υστερεκτομή, ολική αφαίρεση μήτρας εν μέσω της μάχης που δίνει με τον καρκίνο, προχώρησε η ηθοποιός Ολίβια Μαν. Μιλώντας στη Vogue, η ηθοποιός είπε: «έχω υποβληθεί και σε ωοθηκεκτομή και υστερεκτομή. Αφαίρεσα τη μήτρα, τις σάλπιγγες και τις ωοθήκες μου». Σύμφωνα με την ίδια αυτή ήταν η «καλύτερη απόφαση» που πήρε, καθώς ένας από τους γιατρούς της εξήγησε ότι θα πρέπει να σταματήσει η παραγωγή οιστρογόνων προκειμένου να περιοριστεί η δυνατότητα επιστροφής του καρκίνου.

«Ήταν μια σημαντική απόφαση, αλλά ήταν η καλύτερη για μένα γιατί έπρεπε να είμαι παρούσα για την οικογένειά μου» πρόσθεσε η 43χρονη ηθοποιός. Πριν από την υστερεκτομή, η ηθοποιός και μητέρα ενός τρίχρονου αγοριού, του Μάλκολμ– καρπό του έρωτά της με τον επίσης ηθοποιό John Mulaney– λάμβανε φαρμακευτική αγωγή για να καταστείλει τα οιστρογόνα στον οργανισμό της

«Οι φίλοι μου προσπάθησαν να μου ανυψώσουν το ηθικό λέγοντάς μου ότι «ο Μάλκολμ δεν θα το θυμάται αυτό, μην ανησυχείς». Αλλά εγώ συνέχισα να το έχω στο μυαλό μου: «θα το θυμάμαι αυτό, θα μου λείψουν όλα αυτά. Είναι η παιδική του ηλικία αλλά είναι και η μητρότητά μου και δεν θέλω να χάσω όλα αυτα τα πράγματα αν δεν πρέπει» πρόσθεσε.

και συνέχισε:«Ξυπνούσα το πρωί και σχεδόν αμέσως έπρεπε να ξαναπάω στο κρεβάτι. Αν ρωτούσατε τον Μάλκολμ, «Πού δουλεύει ο μπαμπάς;» Έτρεχε στο γραφείο του και αν τον ρωτούσατε, «Πού δουλεύει η μαμά;» Έδειχνε το κρεβάτι μου. Ήταν τόσο γλυκό. Αλλά την ίδια στιγμή, μου ράγισε την καρδιά γιατί αυτή είναι η εικόνα του για μένα».

Αυτό ήταν το πέμπτο χειρουργείο, στο οποίο χρειάστηκε να υποβληθεί η Μαν καθώς έχει ήδη προχωρήσει, μεταξύ άλλων, και σε διπλή μαστεκτομή.
Στην ίδια συνέντευξη η ηθοποιός αποκάλυψε, επίσης, ότι προχώρησε για τρίτη φορά σε κατάψυξη των ωαρίων της κάτι που είχε ήδη επαναλάβει σε ηλικία 33 και 39 ετών «ελπίζοντας ότι ήταν ένας καλός μήνας».