Ριάνα: Γιόρτασε τα δεύτερα γενέθλια του μεγάλου της γιου με ένα λιτό πάρτι στη Νέα Υόρκη

Η Ριάνα και ο A$AP Rocky γιόρτασαν τα 2α γενέθλια του γιου τους RZA με ένα πάρτι στη Νέα Υόρκη 
H ποπ σταρ Ριάνα
H ποπ σταρ Ριάνα
ΑΡ
2'

Η Ριάνα και ο A$AP Rocky ξέρουν πώς να γιορτάζουν τον γιο τους την ιδιαίτερη μέρα του! Για τα δεύτερα γενέθλια του μεγαλύτερου γιου της RZA, η 36χρονη τραγουδίστρια του «Umbrella"» και ο ράπερ του "L$D", 35 ετών, οργάνωσαν ένα ιδιωτικό πάρτι στο Color Factory στη Νέα Υόρκη το Σάββατο 11 Μαΐου.

Ο μικρότερος γιος του ζευγαριού, ο 9 μηνών Riot, ήταν επίσης παρών, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και τα βίντεο που μοιράστηκαν δύο καλεσμένοι στο πάρτι: ο παραγωγός President Hitkidd και η σύζυγός του, makeup artist Jasmine B. Cook, ή «Jazzy B».

https://www.instagram.com/p/C62z1l9MK9R/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στον λογαριασμό της στο Instagram, η Jazzy B αποκάλυψε ότι οι γονείς τoυ εορτάζοντα οργάνωσαν ένα λαμπερό πάρτι, το οποίο είχε παιχνίδια, τσουλήθρες και μπάλες, και είχε πολλά διασκεδαστικά διακοσμητικά, τα οποία περιελάμβαναν ένα πανό με τίτλο «Τα 2α γενέθλια του RZA» και μεγάλες αφίσες με τη μορφή του.

Η makeup artist, που έφερε τα δικά της δύο παιδιά στο πάρτι, μοιράστηκε επίσης ένα βίντεο με τη Ριάνα τον Rocky, τον RZA και τη Riot να χαμογελούν και να ποζάρουν μαζί για μια οικογενειακή φωτογραφία μπροστά σε ένα έντονο ροζ φόντο. Στο στιγμιότυπο, πέταλα πέφτουν γύρω από το ζευγάρι, το οποίο φωτογραφιζόταν στην ψεύτικη οδό «RZA», με τον μεγάλο αδερφό στην αγκαλιά του μπαμπά του και τον Riot στην αγκαλιά της μαμάς του.

https://www.instagram.com/reel/C631kCMuKhy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Καθώς οι παρευρισκόμενοι στο πάρτι ευχήθηκαν στον RZA με το τραγούδι «Happy Birthday», η διάσημη μαμά του κράτησε το ανήσυχο μικρό της, που σέρνονταν γύρω από την αγκαλιά της, από τα πόδια, κουνώντας τον μπρος-πίσω παιχνιδιάρικα καθώς όλοι —συμπεριλαμβανομένου του ράπερ συντρόφου της— γελούσαν.

Η τραγουδίστρια των «Diamonds» έδωσε μια γλυκιά αγκαλιά στη μικρή κόρη της Jazzy B. , η οποία εμφανιζόταν κάπως κουρασμένη και άκεφη. «Όταν θυμώνεις με τη Ριάνα επειδή δεν τραγουδάει πια», έγραψε αστειευόμενος στη λεζάντα του κλιπ ο μπαμπάς της. Στη λεζάντα της δικής της ανάρτησης, η Jazzy B έγραψε: «Γιορτάζουμε τον RZA! Αγόρι, ξέρεις πώς να κάνεις πάρτι! Μας άρεσε που σε γιορτάσαμε. Έγινες κιόλας 2! Κόψε ταχύτητα!»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή