Tonino Lamborghini: Ιταλίδα καλλονή διεκδικεί μέρος από την περιουσία της οικογένειας ως νόθο παιδί

Σκάνδαλο στην οικογένεια Lamborghini
Tonino Lamborghini: Ιταλίδα καλλονή διεκδικεί μέρος από την περιουσία της οικογένειας ως νόθο παιδί
2'

Μπορεί η Lamborghini να απασχολεί τα διεθνή media με την επιτυχία και τα ρεκόρ που σημειώνει τα τελευταία χρόνια για τα τετράτροχα μοντέλα της ωστόσο στην Ιταλία εκκρεμεί μία πολύ περίεργη ιστορία που σχετίζεται με τον Tonino Lamborghini.

Τα σύννεφα στην οικογένεια Lamborghini ξεκίνησαν όταν μία νέα γυναίκα, ονόματι Flavia Borzone, επάγγελμα αισθητικός με καταγωγή από τη Νάπολη, ισχυρίστηκε ότι είναι εξώγαμη κόρη του Tonino από μία σχέση που είχε ο Lamborghini το 1989.

Σημειώνεται ότι ο Tonino είναι ο γιος του ιδρυτή της εταιρείας και ο επικεφαλής της, με την αξία της περιουσίας να υπολογίζεται ότι ξεπερνά το 1 δισεκατομμύριο ευρώ.

Ο Tonino, ο οποίος έχει πέντε παιδιά με τη σύζυγό του Luisa, βρέθηκε μπλεγμένος σε μια αγωγή δυσφήμισης όταν η Borzone δήλωσε δημοσίως την καταγωγή της από τον Lamborghini το 2019.

Ωστόσο, τα πράγματα πήραν άλλη τροπή όταν η Borzone κατέφυγε σε αντισυμβατικά μέσα προκειμένου να αποδείξει τη σχέση της με την οικογένεια Lamborghini

Η επικοινωνία με την οικογένεια Lamborghini για ένα τεστ DNA αποδείχθηκε μάταιη και κάπως έτσι η Borzone κατέφυγε να προσλάβει ιδιωτικό ερευνητή, ο οποίος ανέκτησε ένα πεταμένο πλαστικό καλαμάκι από τα σκουπίδια της Elettra Lamborghini.

Έτσι, η Elettra, η κόρη του Tonino, έδωσε άθελά της το κρίσιμο δείγμα DNA, που επιβεβαίωσε την αδελφική σχέση με την Borzone.

Οπλισμένη με αυτά τα νεοαποκτηθέντα στοιχεία, η δικηγόρος της Borzone ζητά την απόρριψη των κατηγοριών δυσφήμισης, τονίζοντας την αξιοπιστία της.

Η νομική ομάδα της οικογένειας Lamborghini, ωστόσο, αμφισβητεί την εγκυρότητα του τεστ DNA, υποστηρίζοντας ότι το δείγμα ελήφθη χωρίς τη συγκατάθεση της Elettra.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή