«Μικρό Ταρανδάκι»: Αυτό είναι το μέλλον της σειράς - Τι λέει ο πρωταγωνιστής για την αληθινή «Μάρθα»

Η σειρά «Μικρό Ταρανδάκι» έχει φτάσει τα 54 εκατομμύρια προβολές από τις 11 Απριλίου που έκανε πρεμιέρα
«Μικρό Ταρανδάκι»: Αυτό είναι το μέλλον της σειράς - Τι λέει ο πρωταγωνιστής για την αληθινή «Μάρθα»
3'

Οι φαν της σειράς «Μικρό Ταρανδάκι» ικετεύουν για έναν δεύτερο κύκλο μετά την τεράστια απήχηση που είχε με το που κυκλοφόρησε στο Netflix.

Η σειρά του Ρίτσαρντ Γκαντ, που περιγράφει πώς ο ίδιος ο δημιουργός έπεσε θύμα μίας stalker που επί μία πενταετία τον καταδίωκε και τον απειλούσε, έχει εκτοξευθεί, φτάνοντας σχεδόν τα 54 εκατομμύρια προβολές από τις 11 Απριλίου που έκανε πρεμιέρα.

Πηγές στη βρετανική The Sun βάζουν τέλος στις ελπίδες των θαυμαστών της σειράς ωστόσο, καθώς αναφέρουν ότι δεν υπάρχει σχέδιο για δεύτερο κύκλο ή νέα σειρά, παρά την απαίτηση του κοινού.

«Δεν υπάρχουν σχέδια για επιστροφή του Baby Reindeer ή για να μιλήσει ο Ρίτσαρντ για τη συνέντευξη της Φιόνα και να δώσει οποιαδήποτε συνέχεια στο όλο θέμα. Έχει μοιραστεί την ιστορία του και δεν υπάρχει τίποτα άλλο να προσθέσει σε όσα συμπεριέλαβε στη σειρά. Ο Ρίτσαρντ είναι απασχολημένος με νέα πρότζεκτς, που αυτή τη φορά δεν βασίζονται στη δική του ζωή».

Για ποιο θέμα δεν θέλει να ξαναμιλήσει ο πρωταγωνιστής

Ο 35χρονος Ρίτσαρντ Γκαντ πρόσφατα μίλησε δημόσια για την επιτυχία της σειράς του, την οποία έγραψε πρωταγωνιστώντας ο ίδιος, αφού μοιράζεται τις προσωπικές τραυματικές εμπειρίες του. Ο ίδιος εξήγησε ότι οι πραγματικές ταυτότητες των χαρακτήρων είναι ένα θέμα για το οποίο δεν θέλει να ξαναμιλήσει ποτέ.

«Δε νομίζω ότι θα ξαναμιλήσω για αυτό ποτέ», σχολίασε σε συνέντευξη στο The Hollywood Reporter.

Ο ηθοποιός μετά τον σάλο που προκλήθηκε με την πραγματική «Μάρθα» και τους... ντετέκτιβ του διαδικτύου που έψαχναν απεγνωσμένα να βρουν ποιοι ειναι στην πραγματικότητα η stalker αλλά και ο σκηνοθέτης που εμφανίζεται στη σειρά ως κακοποιητής, ζήτησε από το κοινό να σταματήσει τις θεωρίες και τις εικασίες.

«Δεν μπορώ ούτε να επιβεβαιώσω ούτε να αρνηθώ οτιδήποτε σχετίζεται με τους ανθρώπους στους οποίους βασίζονται οι χαρακτήρες της σειράς», είπε όταν ερωτήθηκε για το άτομο που ισχυριζόταν ότι είναι η stalker.

Λίγο μετά την εν λόγω συνέντευξη ωστόσο, η φερόμενη stalker του Γκαντ, Φιόνα Χάρβεϊ, που υποστήριξε ότι είναι η αληθινή «Μάρθα» αποκάλυψε την ταυτότητά της σε μία συνέντευξη με τον Πιρς Μόργκαν.

«Οι περισσότεροι ισχυρισμοί είναι ψευδείς»

Μετά την κυκλοφορία της σειράς, ο ηθοποιός είπε ότι πολλοί άνθρωποι επικοινώνησαν μαζί του για τη σειρά και τώρα προσπαθεί να αγνοήσει την φρενίτιδα των φανς που θέλουν να ταυτοποιήσουν τους ανθρώπους στους οποίους βασίζονται οι χαρακτήρες της σειράς.

«Ξέρω ότι για κάθε ρόλο έχουν κατονομαστεί πέντε, έξι άνθρωποι, ακόμα και για τον διευθυντή της παμπ έχουν πει ονόματα», είπε και πρόσθεσε ότι «Το ίντερνετ θα κάνει πάντα τα δικά του, δεν μπορώ να σχολιάσω γιαυτό».

Όπως είπε, οι περισσότεροι ισχυρισμοί είναι λανθασμένοι, αφού οι περισσότεροι από αυτούς που βγαίνουν δημόσια και δηλώνουν ότι είναι κάποιος χαρακτήρας της σειράς, λένε ψέματα.

Όπως είπε, δεν συμφωνεί με το γεγονός ότι όλοι έχουν γίνει... ντετέκτιβ και θα ήθελε η σειρά να παραμείνει ένα «έργο τέχνης» της μυθοπλασίας.

Μάλιστα λέει ότι αν ήθελε να αποκαλυφθούν οι ταυτότητες όλων θα έκανε ντοκιμαντέρ και όχι μία σειρά.

Η σειρά «Μικρό Ταρανδάκι» παρακολουθεί τον Ντόνι Νταν, έναν επίδοξο κωμικό ηθοποιό, ο οποίος πέφτει θύμα μίας επίμονης stalker, ενώ προσπαθεί να αντιμετωπίσει και να ξεπεράσει ένα βαθιά θαμμένο τραύμα του.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή