Mαρκ Ζάκερμπεργκ: Στο φως σπάνιες φωτογραφίες με τις 3 κόρες του - Γιόρτασαν μαζί τα γενέθλιά του

Ο  Mαρκ Ζάκερμπεργκ και η σύζυγός του κοινοποίησαν σπάνιες φωτογραφίες από τις 3 κόρες τους καθώς γιόρτασαν τα 40α γενέθλια του «Mr Facebook»
O Zάκερμπεργκ με τη σύζυγό του, Πρισίλα
O Zάκερμπεργκ με τη σύζυγό του, Πρισίλα
ΑΡ
2'

Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ είχε τα τρία παιδιά του στο πλευρό του καθώς γιόρταζε τα 40α γενέθλιά του. Την Τρίτη, 14 Μαΐου, ο μεγιστάνας της Meta και η σύζυγός του δρ Πρισίλα Τσαν μοιράστηκαν στο Instagram φωτογραφίες από τον εορτασμό των 40ων γενεθλίων του ιδρυτή της Meta, που περιελάμβανε αρκετές σπάνιες φωτογραφίες από τις τρεις κόρες του ζεύγους, Αυρήλια, 13 μηνών, Αυγούστα, 6, και Mάξιμα, 8 ετών.

Στην ανάρτηση της συζύγου του, ο Ζάκερμπεργκ διακρίνεται να διασκεδάζει στο πάρτι του ενώ η σύζυγός του κρατά το μικρότερο παιδί τους. Σε μια άλλη φωτογραφία, το ζευγάρι μοιράζεται ένα φιλί, καθώς είναι περιτριγυρισμένο από τις τρεις κόρες του.

https://www.instagram.com/p/C69aOWwO4nM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ανάρτηση του μεγιστάνα περιέχει περισσότερες σκηνές από το πάρτι γενεθλίων του, συμπεριλαμβανομένης μιας γλυκιάς φωτογραφίας του CEO της τεχνολογίας με τις κόρες του να διασκεδάζουν στο παιδικό τους υπνοδωματίου, όπου ο Zάκερμπεργκ φαίνεται να τις μυεί μεταξύ άλλων στον κόσμο των Η/Υ.

«Ευχαριστώ για τα πρώτα μου 40 χρόνια! Η Πρισίλα μου έκανε ένα μικρό πάρτι και ξαναζωντ'ανεψε σε ένα σωρό μέρη που έζησα τα πρώτα μου χρόνια», έγραψε ο Ζάκερμπεργκ στη λεζάντα του, αφιερώνοντας χρόνο για να τονίσει κάθε έναν από τους χώρους που παρουσιάστηκαν στα γενέθλιά του.

«Δείχνω στα κορίτσια μου το δωμάτιο που μεγάλωσα», έγραψε μεταξύ άλλων ο περήφανος μπαμπάς για τη φωτογραφία με τις κόρες του. Τον Ιανουάριο, ο Ζάκερμπεργκ μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφιών στο Instagram του καθώς ετοιμαζόταν να βγει ραντεβού μαζί με τη σύζυγό του. Η κόρη του Μάξιμα, εθεάθη να στέκεται σε μια καρέκλα με τις πιτζάμες της, να φωτογραφίζει τους γονείς της πριν φύγουν για τη μεγάλη τους βραδιά.

«Η κόρη μας Μαξ μας έκανε το μεγαλύτερο κομπλιμέντο (ότι μοιάζουμε σαν να ανήκουμε στη σχολή μαγείας Χόγκουαρτς) και ήθελε πολύ να μας βγάλει φωτογραφία, καθώς βγαίναμε ραντεβού», είχε γράψει στη λεζάντα.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο Ζάκερμπεργκ πήγε με τις δύο μεγαλύτερες κόρες του στην περιοδεία Eras της Tέιλορ Σουίφτ και ατέγραψε την εμπειρία με την οικογένειά του στο Levi's Stadium δημοσιεύοντας μια γλυκιά συλλογή φωτογραφιών στο Instagram μετά τη συναυλία. «Η ζωή ενός μπαμπά κοριτσιών», είχε γράψει τότε στη λεζάντα της ανάρτησης, η οποία περιείχε τρεις φωτογραφίες από την περιοδεία Eras.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή