Οκλαχόμα: 16χρονος υπέστη ηλεκτροπληξία... από το ίδιο του το κολιέ - Σοκάρουν οι φωτογραφίες

Ο 16χρονος διαπιστώθηκε πως υπέστη εγκαύματα δευτέρου, τρίτου και τέταρτου βαθμού, με γιατρούς να αναφέρουν ότι πιθανότατα θα έχει τις ουλές για το υπόλοιπο της ζωής του από το περιστατικό.
2'

Ένα φρικτό έγκλημα σημειώθηκε στην Οκλαχόμα σε έναν ανήλικό που την ώρα που κοιμόταν έπαθε ηλεκτροπληξία... από το ίδιο του το κολιέ.

Πιο συγκεκριμένα, όλα συνέβησαν το βράδυ της 30ης Απριλίου, όταν η 38χρονη Danielle Davis ξύπνησε από μια κραυγή που έβγαινε από το δωμάτιο του γιου της. Τότε, εκείνη αμέσως έτρεξε τρομαγμένη για να δει τι συνέβη και βρήκε τον 16χρονο γιο της καλυμμένο με εγκαύματα στον λαιμό του. Μάλιστα, όσο ο ίδιος προσπαθούσε να βγάλει το κολιέ από τον λαιμό, το τράβηξε και το πέταξε στο κρεβάτι με εκείνο να καίει ακόμη και το στρώμα, αφήνοντας μια βαθιά τρύπα!

Ο 16χρονος Ogdahl είπε στη μαμά του ότι έπαθε ηλεκτροπληξία από το κολιέ του, το οποίο είχε έναν σταυρό στο άκρο του, που ήρθε σε επαφή με ακάλυπτο βύσμα σε ένα καλώδιο προέκτασης. Οι φωτογραφίες από τα εγκαύματα είναι αρκετά συγκλονιστικές, με την αλυσίδα να αφήνει ένα αρκετά φρικτό σημάδι γύρω από το λαιμό του Ogdahl.

Σύμφωνα με το MailOnline, ο Ogdahl στη συνέχεια εισήχθη στη μονάδα εντατικής θεραπείας της μονάδας εγκαυμάτων του Health Baptist Medical Center στην Οκλαχόμα Σίτι της Οκλαχόμα. Εκεί διαπιστώθηκε πως υπέστη εγκαύματα δευτέρου, τρίτου και τέταρτου βαθμού, με γιατρούς να αναφέρουν ότι πιθανότατα θα έχει τις ουλές για το υπόλοιπο της ζωής του από το περιστατικό.

Ο Ντέιβις είπε στη MailOnline: «Όταν το έκανε, το σταυρωτό κολιέ γύρω από το λαιμό του ήρθε σε επαφή με τις οδοντώσεις από το βύσμα ενός κορδονιού προέκτασης που μόλις ήταν εκτεθειμένες.

«Είπε ότι είχε τις αισθήσεις του σε όλο το θέμα και γνώριζε ότι έπαθε ηλεκτροπληξία. Επειδή όλα ήταν μεταλλικά, έκανε ένα πλήρες κύκλωμα γύρω από το λαιμό του. Ήταν σαν ένα ζεστό πηνίο.

«Και έχει εγκαύματα στα χέρια του από την προσπάθεια να σκίσει την αλυσίδα του γύρω από το λαιμό του... Ήταν μια χοντρή, βαριά αλυσίδα».