Victoria's Secret: Oι σέξι «Άγγελοι» επιστρέφουν μετά απο 6 χρόνια απουσίας - Τι αλλάζει

Το δημοφιλές ετήσιο σόου της Victoria's Secret, με τα εκτυφλωτικά τοπ μόντελ και τα φτερά αγγέλου, επιστρέφει φέτος το φθινόπωρο μετά από ένα κενό σχεδόν έξι ετών

Επιστρέφουν οι «Άγγελοι» του Victoria's Secret
Επιστρέφουν οι «Άγγελοι» του Victoria's Secret
ΑΡ
2'

Το λαμπερό σόου μόδας της Victoria's Secret επιστρέφει μετά από χρόνια παύσης λόγω των υποτονικών πωλήσεων και της μείωσης του ενδιαφέροντος του κοινού. Η εταιρεία ανακοίνωσε χθες μέσω Instagram ότι το εμβληματικό σόου θα επιστρέψει αυτό το φθινόπωρο, προκαλώντας κύμα ενθουσιασμού σε εκατομμύρια φαν.

«Διαβάσαμε τα σχόλια και σας ακούσαμε», έγραψαν οι ιθύνοντες σε ένα βίντεο σχετικά με την ανακοίνωση. «Το Fashion Show της Victoria's Secret επιστρέφει και θα αντικατοπτρίζει αυτό που είμαστε σήμερα, καθώς και όλα όσα γνωρίζετε και αγαπάτε — τη γοητεία, την πασαρέλα, τα φτερά, τη μουσική ψυχαγωγία και πολλά άλλα! Μείνετε συντονισμένοι… γίνεται πιο εμβληματικό»

Από τότε που δημοσιεύτηκε, η είδηση έγινε viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 36.000 likes μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Ο λιανοπωλητής εσωρούχων δεν προσδιόρισε ακριβή ημερομηνία για το πολυαναμενόμενο comeback και άφησε να εννοηθεί κάποιες αλλαγές στη μορφή της εκδήλωσης.

Από την πασαρέλα του σόου, που είναι γνωστό για τα εξωφρενικά σκηνικά με τα περίπλοκα κοστούμια και τα σουτιέν αξίας εκατομμυρίων δολαρίων, έχουν περάσει μερικά από τα μεγαλύτερα μοντέλα του κόσμοτ όπως η Aντριάνα Λίμα, η Ναόμι Κάμπελ, η Μπέλα Χαντίντ αλλά και αστέρια τις μουσικής όπως οι Ριάνα, Τέιλορ Σουίφτ και Τζάστιν Μπίμπερ.

Το 2019, ο λιανοπωλητής, που βρισκόταν υπό τον έλεγχο της μητρικής εταιρείας L Brands, ακύρωσε το σόου λέγοντας ότι ήταν «σημαντικό να εξελιχθεί το μάρκετινγκ της Victoria's Secret». Εκείνη την εποχή, ο κολοσσός αντιμετώπιζε μια σειρά «πονοκεφάλων», όπως πτώση των πωλήσεων για τα ακριβά εσώρουχά της, πίεση ακτιβιστών επενδυτών, αλλά και αυξανόμενη κριτική για μια ξεπερασμένη εικόνα της μάρκας και για τα εσώρουχα που δεν ταίριαζαν σε όλους τους σωματότυπους.

Το 2021, η L Brands χωρίστηκε σε δύο δημόσιες μονάδες - Bath & Body Works και Victoria's Secret. Οι πωλήσεις στο κατάστημα λιανικής εσωρούχων συνέχισαν να μειώνονται μετά το «spin off». Αφού σταμάτησε το σόου τον Νοέμβριο του 2019, η Victoria's Secret αποκάλυψε ένα ντοκιμαντέρ που ονομάζεται "World Tour της Victoria's Secret" πέρυσι στο Amazon Prime. Το πρώτο Fashion Show της Victoria's Secret πραγματοποιήθηκε στο New York City Plaza Hotel το 1995.

Το σόου άφησε το στίγμα του στον κόσμο της μόδας και εκατομμύρια πιστοί το παρακολουθούσαν φανατικά σε όλο τον κόσμο, αλλά η τηλεθέαση μειώθηκε με τα χρόνια. Το 2014 προσέλκυσε εννέα εκατομμύρια Αμερικανούς θεατές, αριθμός που μέχρι το 2018 είχε «πέσει» στα τρία εκατομμύρια.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή