Έκτακτη συνέντευξη Τύπου του Βατικανού - Θα μιλήσει για τους εξωγήινους!

Μετά από 47 χρόνια, το Βατικανό προχωρά σε μια τέτοια ενέργεια
Έκτακτη συνέντευξη Τύπου του Βατικανού - Θα μιλήσει για τους εξωγήινους!
1'

Το Βατικανό ανακοίνωσε ότι πρόκειται να πραγματοποιήσει συνέντευξη Τύπου για τα «υπερφυσικά φαινόμενα» και θα θίξει το ζήτημα με τους εξωγήινους και μια πιθανή συνάντηση στο μέλλον.

Σύμφωνα με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Βατικανού, θα ξεκινήσει σήμερα το μεσημέρι και θα περιλαμβάνει τρία εξέχοντα μέλη του Βατικανού.

Το πάνελ θα καθοδηγείται από τον καρδινάλιο Victor Manuel Fernandex, τον καρδινάλιο Armando Matteo και την Daniela Del Gaudio.

Ο δε πρώτος είναι μέλος του Δόγματος της Πίστεως του Βατικανού, ενώ ο δεύτερος αναφέρεται ως διευθυντής του Διεθνούς Παρατηρητηρίου Μαριανών εμφανίσεων και μυστικιστικών φαινομένων της Ποντιφικής Διεθνούς Μαριανής Ακαδημίας, λέκτορας Μαριολογίας στο Pontifical Athenaeum Regina Apostolorum και στο San Bonaventura. Σχολή της Ρώμης.

Η κίνηση για τη διοργάνωση της συνέντευξης Τύπου έχει προκαλέσει σάλο στην κοινότητα των... φανς των εξωγήινων, καθώς παρόμοια ενέργεια είχε γίνει το μακρινό 1978!

Ο καρδινάλιος Franjo Seper εξήγησε πώς η κίνηση του Πάπα και των αξιωματούχων του είναι «απαραίτητη». «Η ευκολία μετάβασης από το ένα μέρος στο άλλο ευνοεί τα συχνά προσκυνήματα, έτσι ώστε η Εκκλησιαστική Αρχή να διακρίνει γρήγορα τα πλεονεκτήματα τέτοιων θεμάτων».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή