Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Νέα κοινή εμφάνιση παρά τις φήμες για διαζύγιο

Το ζεύγος Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ περνάει σοβαρή δοκιμασία σύμφωνα με αναφορές
Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Νέα κοινή εμφάνιση παρά τις φήμες για διαζύγιο
3'

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck βρίσκονται στα πρόθυρα του διαζυγίου;

Οι ηθοποιοί έχουν παρακολουθήσει θεραπεία για ζευγάρια σε μια προσπάθεια να σώσουν το γάμο τους, αναφέρουν φήμες που ολοένα και πληθαίνουν υποστηρίζοντας ότι το διάσημο ζεύγος βρίσκεται στα...χωρίσματα.

Ωστόσο το ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί. Και οι δύο φορούσαν τις βέρες τους. Η Λατίνα σταρ και ο Μπεν Άφλεκ εμφανίστηκαν μαζί για να παρακολουθήσουν ένα σχολικό έργο, στο οποίο έπαιρνε μέρος ένα από τα παιδιά του ηθοποιού. Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού In Touch «συνέλαβε» την Τζένιφερ Λόπεζ να μπαίνει στο μαύρο τζιπ που οδηγούσε ο Μπεν Άφλεκ μαζί με την κόρη της.

Τους τελευταίους μήνες, το ζευγάρι εμφανιζόταν ευτυχισμένο μπροστά στις κάμερες των μέσων ενημέρωσης. Ωστόσο, οι παπαράτσι έχουν απαθανατίσει κάποιους καβγάδες και στιγμές έντασης στο αυτοκίνητό τους, περπατώντας στο δρόμο ή σε εκδηλώσεις όπως τα Grammy.

Τις τελευταίες εβδομάδες, υπήρξαν φήμες και κουτσομπολιά για μια υποτιθέμενη κρίση μεταξύ της Jlo και του Affleck. Αυτό οφείλεται, μεταξύ άλλων, σε μια σειρά από εικόνες της ηθοποιού που εντοπίστηκε μόνη της. Για παράδειγμα, ο ηθοποιός δεν παρευρέθηκε στο Met Gala, μια εκδήλωση όπου η Lopez ήταν η οικοδέσποινα.

Επιπλέον, δημοσίευμα του In Touch αναφέρει ότι επικοινώνησε με μια υποτιθέμενη πηγή κοντά στο ζευγάρι, η οποία επιβεβαίωσε ότι περνούν μια δύσκολη περίοδο, γι' αυτό και αναγκάστηκαν να καταφύγουν σε θεραπεία ζεύγους.

Η πηγή που μίλησε στο προαναφερθέν μέσο ενημέρωσης δήλωσε επίσης ότι ο Affleck δεν είναι πολύ πρόθυμος να αναζητήσει επαγγελματική βοήθεια και ότι η πρωτοβουλία αυτή προήλθε στην πραγματικότητα από την JLo, η οποία ήθελε να προσπαθήσει να αντιμετωπίσει τα προβλήματά τους και να αποφύγει ένα ακόμη διαζύγιο.

«Ο Μπεν έχει ήδη μετακομίσει και πιθανότατα θα πρέπει να πουλήσουν το σπίτι των ονείρων τους που έψαχναν για δύο χρόνια. Δεν θα σταματήσουν ποτέ να αγαπιούνται, αλλά εκείνη δεν μπορεί να το ελέγξει και εκείνος δεν μπορεί να την αλλάξει. Δεν υπήρχε περίπτωση να διαρκέσει», δήλωσε το φερόμενο ως πρόσωπο κοντά στο γάμο στη συζήτηση με το In Touch Weekly.

Η ανταπόκριση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε αυτή την πληροφορία ήταν μαζική και εκατοντάδες άνθρωποι εξέφρασαν δημόσια την ανησυχία τους για τη σχέση.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή