Ιρανικά ΜΜΕ: Τι αναφέρουν για το ελικόπτερο του προέδρου Ραΐσι

Με το σταγονόμετρο οι πληροφορίες για την τύχη του Ιρανού προέδρου από τα ιρανικά ΜΜΕ
Ιρανικά ΜΜΕ: Τι αναφέρουν για το ελικόπτερο του προέδρου Ραΐσι
1'

Συγκεχυμένες παραμένουν οι πληροφορίες για το τι έχει συμβεί με το ελικόπτερο του Ιρανού προέδρου Ραΐσι, με τα ιρανικά ΜΜΕ να μη δίνουν ξεκάθαρη εικόνα.

Το ιρανικό πρακτορείο Ίρνα, τιτλοφορεί το σχετικό άρθρο: Αναφορά για συντριβή του ελικοπτέρου που μετέφερε τον πρόερο Ραΐσι βορειοδυτικά του Ιράν.

Άλλη είδηση μεταδίδει το Tasmin: Αναφορά για ατύχημα στο ελικόπτερο του Ιρανού προέδρου

Στο άρθρο σημειώνεται ότι άνθρωποι από το περιβάλλον του προέδρου φέρεται να επικοινώνησαν με το κέντρο διοίκησης, αυξάνοντας τις ελπίδες ότι το ατύχημα δεν είχε θύματα.

Η αυτοκινητοπομπή του προέδρου περιελάμβανε τρία ελικόπτερα. Δύο από τα ελικόπτερα που μετέφεραν αρκετούς υπουργούς και αξιωματούχους έχουν προσγειωθεί με ασφάλεια.

Σύμφωνα με το Τasmin, στο ίδιο ελικόπτερο επέβαιναν ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμιραμπντολαχιάν και ο ηγέτης της προσευχής της Παρασκευής στην Ταμπρίζ, Αγιατολάχ Μοχάμεντ Αλί Αλ-ε-Χασέμ.

Οι ομάδες διάσωσης από την Ερυθρά Ημισέληνο του Ιράν, η στρατιωτική δύναμη και η αστυνομία έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή για να βρουν το ελικόπτερο, ωστόσο οι συνθήκες είναι δύσκολες λόγω της ομίχλης που επικρατεί.

Το πρακτορείο επικαλείται επίσης τηλεφωνικές δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών Άχμαντ Βαχίντι, ότι ένα ελικόπτερο της πομπής του Ιρανού προέδρου έκανε ανώμαλη προσγείωση.

Νωρίτερα το ιρανικό Mehr διέγραψε την είδηση ότι ο Ραϊσι συνεχίζει οδικώς το ταξίδι του

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή