Διεθνή ΜΜΕ για ελικόπτερο Ραΐσι: Αλαλούμ με τις πληροφορίες για την τύχη του

Άγνωστο αν το ελικόπτερο του Ραΐσι συνετρίβη ή έκανε ανώμαλη, προσγείωση - Μόνη σταθερή πληροφορία οι δύσκολες καιρικές συνθήκες στην περιοχή - Κανέναν νεότερο για την τύχη του Ιρανού προέδρου

Διεθνή ΜΜΕ για ελικόπτερο Ραΐσι: Αλαλούμ με τις πληροφορίες για την τύχη του
1'

Η είδηση της εξαφάνισης του ελικοπτέρου του Ιρανού προέδρου Εμπραχίμ Ραΐσι, προκάλεσε άμεσα την κινητοποίηση των διεθνών Μέσων Ενημέρωσης με τις πληροφορίες να μεταδίδονται συγκρατημένα και χωρίς πολλές λεπτομέρειες, καθώς δεν υπάρχει καμία δυνατότητα προς το παρόν επιβεβαίωσης.

Το πρακτορείο Reuters, επικαλείται τα ιρανικά ΜΜΕ και κάνει λόγο για ανώμαλη προσγείωση του ελικοπτέρου του Ιρανού προέδρου.

Ο βρετανικός Guardian, που μεταδίδει live τις εξελίξεις κάνει επίσης λόγο για ανώμαλη προσγείωση, ωστόσο επικαλείται τις δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών του Ιράν για τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που δυσχαιρένουν την επιχείρηση διάσωσης.

Τοπικά ΜΜΕ επικαλείται το CNN που κάνει λόγο συντριβή του ελικοπτέρου.

H Wall Street Journal στον τίτλο της αποδίδει τις πληροφορίες στο Ιράν, ενώ στο άρθρο επισημαίνεται ότι οι ομάδες διάσωσης δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν ακόμα το ελικόπτερο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή