Sean «Diddy»: Η πρώτη αντίδραση μετά το βίντεο με τον ξυλοδαρμό της πρώην του

«Δεν ζητώ συγχώρεση. Λυπάμαι πραγματικά», είπε μεταξύ άλλων ο ράπερ που χτύπησε την πρώην του

Sean «Diddy»: Η πρώτη αντίδραση μετά το βίντεο με τον ξυλοδαρμό της πρώην του
1'

Ο ράπερ Sean «Diddy», προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου ζήτησε συγγνωμη για την βίαιη επίθεση που έκανε στην κοπέλα του.

Πιο συγκεκριμένα, όλα είχαν συμβεί το 2016 όταν κατά τη διάρκεια ενός καβγά με την τότε κοπέλα του, Κάσι Βεντούρα, το 2016 κατά τη διάρκεια ενός καβγά που είχαν την έπιασε από τον λαιμό και την πέταξε στο πάτωμα. Κρατώντας ακόμα την πετσέτα του με το ένα χέρι, γυρίζει να την κλωτσήσει, όπως δείχνει το βίντεο που δημοσιεύτηκε από το CNN.

«Η συμπεριφορά μου σε αυτό το βίντεο είναι αδικαιολόγητη. Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη για τις πράξεις μου σε αυτό το βίντεο», είπε στο βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος σήμερα.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αισθανόμουν αηδιασμένος όταν το έκανα. Αισθάνομαι αηδιασμένος τώρα», πρόσθεσε. «Πήγα και ζήτησα επαγγελματική βοήθεια. Ξεκίνησα να πάω σε θεραπεία, να πάω για αποκατάσταση. Έπρεπε να ζητήσω από τον Θεό το έλεος και τη χάρη του. Λυπάμαι πολύ. Αλλά δεσμεύομαι να είμαι καλύτερος άνθρωπος κάθε μέρα. Δεν ζητάω συγχώρεση. Λυπάμαι πραγματικά».

https://www.instagram.com/reel/C7J4iUFRGUk/

Ακολουθεί το βίντεο της επίθεσης:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή