Υποψήφιος Αστυνομικός «έκαψε» τον εαυτό του: Αποκάλυψε κατά λάθος πως βίασε την ανήλικη ξαδέρφη του

Ήταν κάτι που θέλησε να το παρουσιάσει «σαν κάτι φυσιολογικό»

Υποψήφιος Αστυνομικός «έκαψε» τον εαυτό του: Αποκάλυψε κατά λάθος πως βίασε την ανήλικη ξαδέρφη του
1'

Μια απίστευτη «γκάφα» έκανε ένας άνδρας που ονειρευόταν να γίνει αστυνομικός κατά τη διάρκεια συνέντευξης του για αυτή τη θέση σε αστυνομικό τμήμα Apopka των ΗΠΑ.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τον 26χρονο Στίβεν Μπόντλεϊ που αφού έκανε αίτηση για εργασία στο αστυνομικό τμήμα ανέφερε κατά λάθος πως έπαιζε σεξουαλικά παιχνίδια με την ανήλικη ξαδέρφη του. Μάλιστα, ήταν κάτι που θέλησε να το παρουσιάσει «σαν κάτι φυσιολογικό».

Οι αστυνομικοί αφού άκουσαν τα όσα τους είπαν υποπτεύθηκαν πως κάτι σοβαρό έχει συμβεί και τον έβαλαν να συμπληρώσει ένα σχετικό ερωτηματολόγιο, σύμφωνα με τη New York Post όπου και παρατηρήθηκε παραβατική συμπεριφορά. Τότε οι Αρχές μίλησαν με το πλέον 19χρονο κορίτσι, το οποίο τους εξομολογήθηκε πως πράγματι είχε πέσει θύμα βιασμού από τον ξάδελφο της όταν εκείνη ήταν 14 ετών.

Οι αστυνομικοί λοιπόν πέρασαν χειροπέδες στον Στίβεν Μπόντλεϊ, ο οποίος θα περάσει από δίκη και κινδυνεύει με ποινή ισόβιας κάθειρξης και έδωσαν στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του, ώστε να επικοινωνήσουν με την αστυνομία τυχόν άλλα θύματά του.

Ακολουθεί φωτογραφία του Στίβεν Μπόντλεϊ:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή