Θάνατος Ραΐσι: Σοκαριστικό βίντεο των διασωστών – Κλαίνε με λυγμούς όταν αντικρίζουν τις σορούς

Τραγικές στιγμές έζησαν οι πρώτες σωστικές ομάδες, όταν έφθασαν στο σημείο της συντριβής του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαιναν ο Εμπραχίμ Ραΐσι και άλλα μέλη της ιρανικής κυβέρνησης.
Θάνατος Ραΐσι: Σοκαριστικό βίντεο των διασωστών – Κλαίνε με λυγμούς όταν αντικρίζουν τις σορούς
TWITTER.
2'

Ανείπωτος πόνος και θλίψη. Σοκάρει βίντεο με τις πρώτες στιγμές της άφιξης των διασωστών στα συντρίμμια του ελικοπτέρου που κατέπεσε εχθές νωρίς το απόγευμα (20/05), με αποτέλεσμα να «χάσουν» τη ζωή τους, ο Πρόεδρος του Ιράν, Εμπραχίμ Ραΐσι, ο Υπουργός Εξωτερικών, Χοσεΐν Αμίρ – Αμπντολαχιάν, αλλά και της υπόλοιπης συνοδείας.

Μέσα από την πυκνή βλάστηση, οι διασώστες αντικρίζουν απόλυτη καταστροφή, καθώς το ελικόπτερο έχει διαλυθεί και κλαίνε σοκαρισμένοι φωνάζοντας ο ένας στον άλλον, ενώ, εντοπίζονται σοροί, οι οποίες έχουν καλυφθεί ψηφιακά στο βίντεο.

Κοσμοσυρροή στους δρόμους της Τεχεράνης για τον θάνατο του Εμπραχίμ Ραΐσι – Αύριο αρχίζει η κηδεία του

Θλίψη «σκόρπισε» σε όλο το Ιράν ο θάνατος του Προέδρου της χώρας, Εμπραχίμ Ραΐσι, του Υπουργού Εξωτερικών, Χοσεΐν Αμίρ – Αμπντολαχιάν, αλλά και των υπόλοιπων επιβαινόντων στο ελικόπτερο που συνετρίβη εχθές νωρίς το απόγευμα (20/05).

Τα ξημερώματα, έπειτα από σχεδόν δεκαοκτώ ώρες ερευνών, εντοπίσθηκε το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε ο Πρόεδρος του Ιράν. Χιλιάδες άνθρωποι κατέκλυσαν τους δρόμους της Τεχεράνης και άλλων πόλεων, για να θρηνήσουν τον χαμό του Ραΐσι.

Οι τελετές για την κηδεία του Προέδρου του Ιράν θα αρχίσουν αύριο, Τρίτη 21 Μαΐου, από την πόλη Ταμπρίζ, στα βορειοδυτικά, όπως ανακοινώθηκε σήμερα (20/05) από το επίσημο πρακτορείο Irna.

Η νεκρώσιμος ακολουθία για τον Πρόεδρο και τα πρόσωπα που τον συνόδευαν στο ταξίδι του, θα διεξαχθεί αύριο το πρωί στις 09:30 (τοπική ώρα, 08:00 ώρα Ελλάδος) στην Ταμπρίζ και στη συνέχεια, οι σοροί θα μεταφερθούν στην Τεχεράνη, όπου θα συνεχισθούν οι τελετές, όπως ανέφερε το πρακτορείο, επικαλούμενο τον Υπουργό Εσωτερικών, Αχμάντ Βαχιντί.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή