Τζένιφερ Λόπεζ: Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος της αν χωρίσει με τον Άφλεκ

«Γκουρού» της σόουμπιζ εξηγούν τον «μεγαλύτερο φόβο» της Τζένιφερ Λόπεζ μετά από ένα πιθανό διαζύγιο από τον Μπεν Άφλεκ

H Tζένιφερ Λόπεζ
H Tζένιφερ Λόπεζ
ΑΡ
4'

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ άναψαν ξανά τη φλόγα του έρωτά τους το 2021 μετά τον χωρισμό τους το 2004. Σχεδόν 20 χρόνια αργότερα, το ζευγάρι έδωσε άλλη μια ευκαιρία στη σχέση του και παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2022. Το τελευταίο διάστημα ωστόσο πληθαίνουν οι φήμες οτι ο γάμος τους οδεύει... στα βράχια, καθώς όλα δείχνουν πως πλέον δεν ζουν μαζί. Ένας ειδικός δημοσίων σχέσεων σχολίασε τις φήμες διαζυγίου και μίλησε για τον «μεγαλύτερο φόβο» της JLo σε περίπτωση ενός ακόμη διαζυγίου.

Ο «μεγαλύτερος φόβος» της Λόπεζ αν χωρίσει με τον Μπεν Άφλεκ έχει να κάνει με την εικόνα και το εμπορικό σήμα της, λέει ένας ειδικός δημοσίων σχέσεων. Οι θαυμαστές λάτρεψαν το αναζωπυρωμένο ειδύλλιο των «Μπένιφερλ» και παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα τη ρομαντική τους ιστορία και την επανασύνδεσή τους

Οι αστέρες του θεάματος έχουν μια γλυκιά ιστορία αγάπης, η οποία μπορεί να τελειώσει αν αληθεύουν οι φήμες διαζυγίου. Μια πηγή είπε στο People ότι η σχέση της Λόπεζ και του Άφλεκ «δεν είναι στο καλύτερο στάδιο», καθώς ζουν σε χωριστά σπίτια από τον Μάιο του 2024. «Της αρέσει να ανοίγει την καρδιά της στους θαυμαστές της και στον κόσμο», είπε η πηγή για τη Λόπεζ. «Εκείνος είναι πιο εσωστρεφής και ιδιωτικός. Αυτό ήταν δύσκολο καθημερινά».

Η ειδικός των δημοσίων σχέσεων Lauren Beeching μίλησε στην The Sun για τη σχέση της Λόπεζ και του Άφλεκ και το ενδεχόμενο διαζύγιο. Η ποπ σταρ είπε θα βρίσκεται υπό «σκληρότερο έλεγχο» εάν το ζευγάρι χωρίσει και πρέπει να προστατεύσει τη φήμη της. «Ήλπιζα ότι μια εξαιρετική ομάδα δημοσίων σχέσεων θα τους βοηθούσε να το ξεπεράσουν τις δυσκολίες χωρίς να βγουν τα άπλυτά τους στη φόρα», είπε η Beeching. «Συνήθως, κατά τη διάρκεια ενός χωρισμού τέτοιου μεγέθους, μια εταιρεία δημοσίων σχέσεων συνεργάζεται και με τις δύο πλευρές για να προστατεύσει τη φήμη και των δύο.

Εάν υπάρξει χωρισμός, η αντίληψη του κοινού θα μπορούσε γρήγορα να στραφεί εναντίον της Τζένιφερ ή του Μπεν. … Εάν λόγου χάρη μία απιστία ή προσωπικά ζητήματα προβληθούν δημόσια, θα μπορούσε να αμαυρώσει τη φήμη τους. Διαφορετικά, ένα διαζύγιο θα μπορούσε να αποτελέσει σημαντικό κίνδυνο για τα χρηματοοικονομικά τους περιουσιακά στοιχεία εν μέσω όλου αυτού του εξονυχιστικού ελέγχου».

Η Beeching πρόσθεσε ότι ο «μεγαλύτερος φόβος της Λόπεζ θα ήταν οι φήμες που θα διαδίδονταν στα social media» μετά το διαζύγιο. «Εάν υπάρξει διαζύγιο, η εικόνα και η επωνυμία της ενδέχεται να υποστούν αρνητική δημοσιότητα, επηρεάζοντας τις πωλήσεις και τις συνεργασίες της», συνέχισε η ειδικός δημοσίων σχέσεων. «Η Τζένιφερ πρέπει να επικεντρωθεί στη διατήρηση της εικόνας της σε όλη αυτή τη διαδικασία. Θα μπορούσε να μετατοπίσει την αφήγηση από το καθεστώς της σχέσης της στο να υπενθυμίζει στο κοινό ότι είναι η J.Lo.

Όσο για τον Μπεν Άφλεκ, πηγή είπε στην Page Six ότι συμβιβάζεται με την κατάσταση του γάμου του. «Αν υπήρχε τρόπος να χωρίσει για λόγους προσωρινής παραφροσύνης, θα το έκανε», ανέφερε η πηγή. «Αισθάνεται ότι τα τελευταία δύο χρόνια ήταν απλώς ένα εμπύρετο όνειρο από το οποίο έχει συνέλθει τώρα και καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος να λειτουργήσει».

Πρόσθετες πηγές είπαν οτι αυτή τη στιγμή «ψάχνει σπίτι» μόνος του στο Λος Άντζελες. Όσο για τη Λόπεζ, φέρεται να εξετάζει επίσης σπίτια για επενδυτικούς σκοπούς σε ακίνητα. Ένας δημοσιογράφος ρώτησε πρόσφατα τη Λόπεζ για την τρέχουσα οικογενειακή της κατάσταση με τον Άφλεκ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τη νέα της ταινία, Atlas. Η Λατίνα καλλονή φάνηκε να γελάει με την ερώτηση στην αρχή, αλλά στη συνέχεια έγειρε στο μικρόφωνο με την απάντησή της.

«Εσύ ξέρεις καλύτερα, είπε στον δημοσιογράφο, όπως φαίνεται στο βίντεο του El Gordo y la Flaca στο Instagram. Μετά την απάντηση της Λόπεζ, ένα άλλο άτομο στο πάνελ είπε: «Μην έρχεστε εδώ με αυτή την ενέργεια, παρακαλώ».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή