Κέιτ Μίντλετον: Ευχάριστα νέα για την υγεία της - Οι συχνές έξοδοι με τα παιδιά και τον Ουίλιαμ

Η Κέιτ Μίντλετον έχει αποσυρθεί από τα δημόσια καθήκοντά της μετά την ανακοίνωση ότι υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία για τον καρκίνο 

Κέιτ Μίντλετον: Ευχάριστα νέα για την υγεία της - Οι συχνές έξοδοι με τα παιδιά και τον Ουίλιαμ
AP
2'

Η Κέιτ Μίντλετον βγαίνει όλο και πιο συχνά έξω με την οικογένειά της τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ συνεχίζει να υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία για τον καρκίνο με το παλάτι να έχει «πλημμυρίσει» με δεκάδες χιλιάδες γράμματα και κάρτες από θαυμαστές που της εύχονται να είναι καλά.

Παρά το γεγονός ότι οι συχνές έξοδοι της Κέιτ με τον Ουίλιαμ και τα παιδιά τους μπορούν να εκληφθούν ως θετικό σημάδι από πολλούς, το παλάτι του Κένσινγκτον τόνισε ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο και χώρο για να αναρρώσει.

Κύμα συμπαράστασης από τους Βρετανούς

Τον Μάρτιο, η Κέιτ μοιράστηκε ένα συγκινητικό βίντεο αποκαλύπτοντας ότι είχε ξεκινήσει προληπτική χημειοθεραπεία, το οποίο αντιμετωπίστηκε με μία έκρηξη υποστήριξης και ευχών για περαστικά από το βρετανικό κοινό.

Η πριγκίπισα δήλωσε ότι αποσύρεται από τη δημόσια ζωή για να επικεντρωθεί στην ανάρρωσή της, καθώς και στην προστασία της οικογένειάς της.

Ο κατακλυσμός αγάπης συνεχίστηκε, με την ομάδα αλληλογραφίας του παλατιού να εμφανίζεται τόσο συγκινημένη από την αγάπη και στοργή προς την 42χρονη Κέιτ. Μάλιστα ο όγκος της αλληλογραφίας κατά καιρούς ήταν δύσκολος να αντιμετωπιστεί από την ομάδα, ωστόσο το προσωπικό στοχεύει να απαντήσει σε όλους.

Όλα τα γράμματα προς τα μέλη της βασιλικής οικογένειας ελέγχονται από το Δικαστικό Ταχυδρομείο. Σε μία συνηθισμένη εβδομάδα το Παλάτι μπορεί να λάβει μέχρι και 1.000 γράμματα, αλλά αυτό που συμβαίνει από τον Μάρτιο έχει ξεπεράσει κατά πολύ το νούμερο αυτό.

Δεν επιστρέφει ακόμα στα καθήκοντά της

Η ενημέρωση αυτή έρχεται μία εβδομάδα μετά την αποκάλυψη ότι η Κέιτ ήταν η κινητήριος δύναμη πίσω από μία έκθεση που καλεί τις επιχειρήσεις να εισαγάγουν πρακτικές πιο φιλικές προς την οικογένεια.

Το Βασιλικό Ίδρυμα για την παιδική ηλικία παρουσίασε μία σημαντική νέα έκθεση, που υποστηρίζει ότι η επένδυση στην παιδική ηλικία θα μπορούσε να αποφέρει περισσότερα από 45,5 δισεκατομμύρια λίρες για την εθνική οικονομία ετησίως.

Η Ντάουνινγκ Στρητ, όπως και οι ανώτεροι υπουργοί των υπουργειών Υγείας και Παιδείας έχουν ήδη ενημερωθεί για τα ευρήματά της έρευνας, παρόλο που αξιωματούχοι του παλατιού προσπαθούν να επισημάνουν ότι δεν είναι πολιτική εκστρατεία.

Εκπρόσωπος του Παλατιού του Κένσινγκτον τόνισε ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί ότι η Κέιτ επιστρέφει στα καθήκοντά της μετά την σοβαρή χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά, αποκαλύπτοντας ότι υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία για τον καρκίνο και δεν έχει αναλάβει καθόλου δημόσιες υποχρεώσεις φέτος.

«Η πριγκίπισσα δεν αναμένεται να επιστρέψει μέχρι να λάβει το πράσινο φως από την ιατρική της ομάδα», δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή