Το «υπόγειο του τρόμου»: Είχε μετατρέψει την 12χρονη θετή του κόρη σε σεξουαλική σκλάβα

Ο παιδεραστής παρίστανε τον φιλάνθρωπο  για να τη φέρει στην Ισπανία από την Αφρική αφού παντρεύτηκε τη μητέρα της.
2'

Ένας άνδρας συνελήφθη στη Μαγιόρκα για σεξουαλική εκμετάλλευση της ανήλικης θετής κόρης του .

Η κακοποίηση ξεκίνησε το 2019, όταν το κοριτσάκι ήταν 12 ετών, και συνεχίστηκε έως ότου έκλεισε τα 17 το 2024.

Η ανήλικη, με καταγωγή από μια αφρικανική χώρα, είχε φτάσει στην Ισπανία αφού ο πλέον κρατούμενος ταξίδεψε στην ήπειρο το 2015 παριστάνοντας τον φιλάνθρωπο. Σύμφωνα με όσα δήλωvε, έψαχνε να παντρευτεί μια γυναίκα για να δώσει σε εκείνη και τις κόρες της μια καλύτερη ζωή στην Ισπανία, οπότε παντρεύτηκε τη μητέρα του θύματος.

Το 2019 το ζευγάρι χώρισε και ο άνδρας παρείχε ένα σπίτι στη μητέρα ενώ ο ίδιος έμεινε με την κόρη της στο σπίτι του. Για να δικαιολογήσει αυτή την απόφαση, προέβαλε τη δικαιολογία ότι έτσι «θα φρόντιζε καλύτερα το κορίτσι» και θα της ήταν πιο εύκολο να φέρει τις υπόλοιπες αδερφές της από την αφρικανική χώρα. Η μητέρα, έχοντας εμπιστοσύνη στην καλή πίστη του άντρα, συμφώνησε.

Έτσι, ο άνδρας εκμεταλλεύτηκε αυτή την κατάσταση για να υποδουλώσει σεξουαλικά το κοριτσάκι, τότε 12 ετών. Την είχε πλήρως υπό έλεγχο στο υπόγειο του σπιτιού και απειλούσε να απελάσει αυτήν και τη μητέρα της στη χώρα καταγωγής τους. Επομένως, η ανήλικη αν και φοβισμένη, υπάκουσε.

Πέντε χρόνια σεξουαλικής εκμετάλλευσης

Μετά από πέντε χρόνια σεξουαλικής εκμετάλλευσης, ήταν τελικά η ίδια η κοπέλα που ανέφερε την κακοποίηση , όταν έμαθε ότι ο πατριός της άρχιζε τις διαδικασίες για να φέρει τις αδερφές της . Επικοινώνησε με οργάνωση για κακοποιημένες γυναίκες και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία..

Ο άνδρας συνελήφθη και οι αστυνομικοί βρήκαν αρκετούς σκληρούς δίσκους και USB που δείχνουν ότι ήταν ασχολιώταν με διανομή παιδικής πορνογραφίας και στην παραγωγή της.