Ταΐλάνδη: Ρώσος παρενόχλησε την ανήλικη κόρη Βρετανού - Τον σκότωσε με μία γροθιά

Κατηγορίες για ανθρωποκτονία αντιμετωπίζει ένας 34χρονος Βρετανός που χτύπησε Ρώσο με συνέπεια ο δεύτερος τραυματιστεί θανάσιμα
asthenoforo
Photo: twitter
1'

Ο 34χρονος Βρετανός με τη 15χρονη του κόρη του βρίσκονταν σε πάρτι που διοργανωνόταν σε βίλα τουριστικού θερέτρου στην Ταϋλάνδη, όταν ο 36χρονος Igor Yasilyev φέρεται να προσέγγισε το ανήλικο κορίτσι και να του ψιθύρισε πως θέλει να συνευρεθούν.

«Τον έβγαλε νοκ αουτ»

Ο πατέρας της κοπέλας οργισμένος του έριξε γροθιά με τόση δύναμη που κατέρρευσε στο δάπεδο κι έσπασε το κεφάλι του. Ο 36χρονος στη συνέχεια διακομίστηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου κατέληξε. «Δεν πίστευα ότι η γροθιά μου θα οδηγούσε στο θάνατο του. Μετανιώνω για τις πράξεις μου», δήλωσε ο 34χρονος στους αστυνομικούς.

Η σύζυγος του που έφυγε νωρίτερα από το πάρτι ισχυρίστηκε ότι το ίδιο βράδυ της έστειλε μήνυμα ότι θέλει να φύγουν από την Ταϊλάνδη.

«Επέστρεψα στη βίλα και τον βρήκα να περπατάει στο δρόμο, οπότε τον ακολούθησα. Όταν τον ρώτησα τι συνέβη, μου είπε ότι ενώ έπιναν, ο Ρώσος άρχισε να παρενοχλεί σεξουαλικά την κόρη μας, παρόλο που η δική του σύζυγος ήταν επίσης στο πάρτι. Έφτασε στο σημείο να της κάνει πρόταση. Αυτό εξόργισε τον σύζυγό μου και έτσι του έριξε γροθιά, ρίχνοντας τον νοκ αούτ».

Αυτόπτης μάρτυρας υποστήριξε ότι έπιναν μαζί μέχρι που ξέσπασε καβγάς. «Έπιναν μαζί Δεν ήξερα τι εθνικότητας ήταν ο άνδρας, αλλά γρονθοκόπησε τον Igor, ο οποίος χτύπησε το κεφάλι του στο έδαφος. Σοκαρίστηκα, γιατί υπήρχε πολύ αίμα», είπε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή