Ιταλία: Η πληρωμένη απάντηση της Μελόνι σε πολιτικό της αντίπαλο – «Πρόεδρε, είμαι αυτή η σκύλα»

Η Πρωθυπουργός της Ιταλίας έγινε viral για ακόμη μία φορά.

Ιταλία: Η πληρωμένη απάντηση της Μελόνι σε πολιτικό της αντίπαλο – «Πρόεδρε, είμαι αυτή η σκύλα»
AP.
1'

Τον «γύρο» του διαδικτύου κάνει βίντεο με την… εκδίκηση της Πρωθυπουργού της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, στον Κυβερνήτη της Καμπανίας, Βιντσέντζο Ντε Λούκα, κατά τη χθεσινή (28/05) παρουσίαση έργων υποδομής στη Νάπολη.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Ντε Λούκα την είχε αποκαλέσει “stronza” («σκύλα») σε δηλώσεις που παραχώρησε στους δημοσιογράφους. «Πρόεδρε Ντε Λούκα, (είμαι) αυτή η σκύλα, η Μελόνι. Πώς είσαι;», ανέφερε η Μελόνι κατά τη χειραψία με τον Ντε Λούκα, στο πλαίσιο εγκαινίων ενός αθλητικού κέντρου στην πόλη Καϊβάνο. «Καλώς ήλθατε, είμαι καλά», απάντησε ο Ντε Λούκα.

Τη 16η Φεβρουαρίου, ο Ντε Λούκα είχε ηγηθεί διαμαρτυρίας εκατοντάδων Δημάρχων του νότου κατά των αμφιλεγόμενων σχεδίων της κυβέρνησης για «διαφοροποιημένη αυτονομία», τα οποία, σύμφωνα με τους επικριτές, θα επιδεινώσουν το χάσμα μεταξύ βορρά και νότου.

Η Μελόνι είχε υποστηρίξει τότε ότι θα έπρεπε να ξοδεύει περισσότερο χρόνο στην εργασία του, παρά να ηγείται διαδηλώσεων. Ο Ντε Λούκα απάντησε λέγοντας «εσύ να δουλέψεις, σκύλα».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή