Tζον Μπον Τζόβι: Ο γιος του παντρεύτηκε την ηθοποιό Μίλι Μπόμπι Μπράουν - Σε στενό κύκλο ο γάμος

Ο γιός του Τζον Μπον Τζόβι παντρεύτηκε την πρωταγωνίστρια του Stranger Things, Μίλι Μπόμπι Μπράουν, σε μία τελετή που έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο
Οι νεόνυμφοι με τον Μπον Τζόβι και τη σύζυγό του
ΑΡ
3'

Ο Τζον Μπον Τζόβι πλέει σε πελάγη ευτυχίας για τον γάμο του γιου του Τζεικ, με τη Μίλι Μπόμπι Μπράουν. Ο ρόκερ επιβεβαίωσε με περηφάνια ότι ο 22χρονος γιος του και η 20χρονη ηθοποιός παντρεύτηκαν στο One Show του BBC, είδηση που κοινοποιήθηκε στην πλατφόρμα X, πρώην Twitter, την Τρίτη 28 Μαΐου.

«Είναι υπέροχοι», είπε ο Μπον Τζόβι. «Είναι απολύτως φανταστικοί. Ήταν ένας πολύ μικρός οικογενειακός γάμος και η νύφη φαινόταν υπέροχη, και ο Τζέικ είναι υπερβολικά χαρούμενος. Είναι αλήθεια» Σύμφωνα με τη Sun, στον γάμο παρευρέθηκαν η σύζυγος του Bon Jovi, Δωροθέα και οι γονείς της νύφης.

Το ζευγάρι σχεδιάζει μια μεγαλύτερη τελετή αργότερα φέτος, σύμφωνα με πληροφορίες. Μετά τον γάμο τους, οι νεόνυμφοι εθεάθησαν να ψωνίζουν στο Hamptons. Οι φωτογραφίες που ελήφθησαν από το PEOPLE από την εκδρομή τους την Παρασκευή, 24 Μαΐου έδειχναν το ζευγάρι χαμογελαστό σε ένα Ford cabrio.

Η σταρ του Strangers Things και το μοντέλο εθεάθησαν ξανά τη Δευτέρα 27 Μαΐου ντυμένοι με casual ρούχα και φορώντας τις βέρες τους. Οι λεπτομέρειες σχετικά με τον γάμο τους έχουν μείνει κρυφές, καθώς η Μπράουν αποκάλυψε προηγουμένως σε συνέντευξή της στο WWD το 2023 ότι ήθελε να κρατήσει ιδιωτικές τις λεπτομέρειες από τη μεγάλη μέρα τους.

«Νομίζω ότι πιθανώς θα πρέπει να τραβήξω τις κουρτίνες, μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν τόσες πολλές στιγμές στη ζωή που τις ζεις μόνο μία φορά. Και το να κοιτάζω τις απόψεις και τα μάτια όλων μου φαίνεται αφύσικο», είπε η Μπράουν.

Ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Μπον Τζόβι Τζούνιορ τον Απρίλιο του 2023 με μια φωτογραφία των δύο τους στο Instagram που την έδειχνε να φοράει ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι στο αριστερό της χέρι. Η Μπράουν έγραψε τη λεζάντα της ανάρτησης με στίχους από το "Lover" της Taylor Swift, γράφοντας: "Σε αγαπάω εδώ και τρία καλοκαίρια γλυκέ μου, τα θέλω όλα ?".

Αρραβωνιάστηκαν σχεδόν τρία χρόνια αφότου οι δυο τους επισημοποίησαν τη σχέση τους στο Instagram τον Νοέμβριο του 2021 δημοσιεύοντας μια ρομαντική φωτογραφία που τραβήχτηκε στον τροχό του λούνα παρκ London Eye. Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Μπράουν γιόρτασε τα 22α γενέθλια του αγαπημένου της σε μια γλυκιά ανάρτηση στο Instagram, γράφοντας: «Η μέρα που γεννήθηκες είναι η αγαπημένη μου μέρα σ'αγαπώ».