Kέιτ Μίντλετον: Eυχάριστα τα νέα για την υγεία της - Πέρασαν τα δύσκολα ;

Η Κέιτ Μίντλετον έχει αρχίσει να ξεπερνάει τον σκόπελο της υγείας της, αποκαλύπτει στενός οικογενειακός φίλος

Kέιτ Μίντλετον: Eυχάριστα τα νέα για την υγεία της - Πέρασαν τα δύσκολα ;
2'

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, 42 ετών, έχει παραμείνει σε μεγάλο βαθμό εκτός δημοσιότητας από τότε που αποκάλυψε τη διάγνωσή της με καρκίνο σε ένα προηχογραφημένο βίντεο τον Μάρτιο. Όλα δείχνουν όμως ότι ο χρόνος μακριά από τους προβολείς της έκανε καλό, καθώς η πορεία της προληπτικής χημειοθεραπείας φέρεται να ήταν επιτυχής.

Η Κέιτ Μίντλετον βελτιώνεται με τη θεραπεία της κατά του καρκίνου τις τελευταίες εβδομάδες και αισθάνεται πολύ καλύτερα, σύμφωνα με νέες πληροφορίες. «Ήταν, φυσικά, μια πολύ δύσκολη και ανησυχητική στιγμή. Όλοι έχουν μαζευτεί γύρω της. Ο Ουίλιαμ, οι γονείς της, η αδερφή και ο αδερφός της».

Παρά το γεγονός ότι επέστρεψε για λίγο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την περασμένη εβδομάδα για να μοιραστεί ένα εγχείρημα για το οποίο εργάζεται, πηγές αναφέρουν στην εφημερίδα ότι η μαμά τριών παιδιών δεν βιάζεται να επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα.

«Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα και σίγουρα δεν υπάρχει βιασύνη», είπε μια πηγή. «Θα είναι όταν νιώσει έτοιμη και όταν πάρει το πράσινο φως από την ιατρική της ομάδα. Αλλά θα επιστρέψει 100% στη δουλειά, δεν τίθεται θέμα». Σύμφωνα με τους μυημένους, η πριγκίπισσα της Ουαλίας μοιράστηκε την ενημέρωση επειδή ήθελε το κοινό να δει ότι τα πάει καλά και να μην υπάρχει ανησυχία

Με αφορμή την Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για την Ψυχική Υγεία, οι κάτοικοι της Ουαλίας την περασμένη εβδομάδα μοιράστηκαν ένα βίντεο που υπογραμμίζει το έργο που επιτελεί η Μίντλετον πίσω από κλειστές πόρτες. Ενώ η ίδια δεν εμφανίζεται στο βίντεο, το προιγκιπικό ζεύγος συνέβαλε στην παραγωγή του.

Πιστεύεται ότι οι εργασίες για το νέο της πλάνο ξεκίνησαν πριν από τη διάγνωσή της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν η «κινητήρια δύναμη» πίσω από τη φιλανθρωπική οργάνωση. Η πριγκίπισσα φέρεται να εθεάθη έξω με την οικογένειά της τις τελευταίες ημέρες - αν και δεν έχουν εμφανιστεί εικόνες από την έξοδό της μέχρι στιγμής.

Η ομάδα αλληλογραφίας του Παλατιού του Κένσινγκτον αποκάλυψε αυτή την εβδομάδα ότι έχουν «συγκινηθεί τόσο πολύ» από την έκρηξη αγάπης και υποστήριξης που έδειξε στην πριγκίπισσα από τότε που ήρθαν στο φως τα νέα για τα δεινά της υγείας της.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα

23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα