Είδαν UFO σε αεροπορική επίδειξη στη Νέα Υόρκη

UFO στη Νέα Υόρκη; Το άγνωστης ταυτότητας αντικείμενο εμφανίζεται στα πλάνα μόνο για περίπου ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου
Είδαν UFO σε αεροπορική επίδειξη στη Νέα Υόρκη
1'

Ένα UFO καταγράφηκε να διασχίζει τον ουρανό κατά τη διάρκεια αεροπορικής επίδειξης των Blue Angels πάνω από την παραλία της Νέας Υόρκης, αναφέρει η New York Post.

To άγνωστο μυστηριώδες αντικείμενο, που λογίζεται από κάποιους ως UFO, εντοπίστηκε να περνάει με ταχύτητα από τους εμβληματικούς Blue Angels του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού, ενώ αυτοί έδιναν παράσταση κατά τη διάρκεια αεροπορικού σόου στο Λονγκ Άιλαντ το Σαββατοκύριακο.

Η μικρή σφαίρα πέρασε μπροστά από το Boeing F/A-18 Super Hornet πάνω από την παραλία Jones Beach την Παρασκευή σύμφωνα με βίντεο του TMZ. Το άγνωστης ταυτότητας αντικείμενο εμφανίζεται στα πλάνα μόνο για περίπου ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου.

Το μυστηριώδες σκάφος φαινόταν να βρίσκεται περίπου στα 36.500 με 41.000 πόδια στον αέρα, σύμφωνα με την αναφορά που κατατέθηκε στο Εθνικό Κέντρο Αναφοράς ΑΤΙΑ.

Παραμένει ασαφές τι θα μπορούσε να είναι το Αγνώστου Ταυτότητας Εναέριο Φαινόμενο (UAP), δεδομένης της απίστευτης ταχύτητάς του και του γεγονότος ότι το αντικείμενο δεν άφησε κανένα ίχνος καθώς έτρεχε προς τα εμπρός.

Το UAP είναι ο νέος όρος που χρησιμοποιούν κυβερνητικές υπηρεσίες και αξιωματούχοι για αυτό που κάποτε ήταν γνωστό ως άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα (UFO).

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή