Ιταλία: Ανακάλυψε την ερωμένη του συντρόφου της και εκείνος την δολοφόνησε με 37 μαχαιριές

Ανατριχιαστική ήταν η κατάθεση σε δικαστήριο της Ιταλίας ενός άνδρα που κατηγορείται για την δολοφονία της συντρόφου του, η οποία ήταν 7 μηνών έγκυος.
i
To θύμα της δολοφονίας Giulia Tramontano
4'

Ένας Ιταλός που κατηγορείται για τη δολοφονία της συντρόφου του, ανακάλυψε ότι αυτή είχε συναντηθεί με την Ιταλο-βρετανίδα ερωμένη του.

Όπως ομολόγησε στο δικαστήριο πώς δολοφόνησε την φίλη του με 37 μαχαιριές στο μπάνιο.

Ο 31χρονος μπάρμαν Alessandro Impagnetiello, ομολόγησε τη δολοφονία της 29χρονης φίλης του Giulia Tramontano, αφού συναντήθηκε με τη ερωμένη του πέρυσι.

Η ερωμένη είχε επικοινωνήσει με την 29χρονη αφού είχε μάθει για την σχέση τους. Οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν στις 27 Μαΐου 2023 και μίλησαν για την «ψυχολογική κακομεταχείριση» που υπέστησαν από τον μπάρμαν, σύμφωνα με όσα είπε στην αστυνομία η Ιταλο-βρετανίδα σερβιτόρα. Μάλιστα υπάρχει υλικό από κάμερες ασφαλείας που δείχνει τις δύο γυναίκες να αγκαλιάζονται θερμά πριν αποχαιρετηθούν.

Λίγες ώρες αργότερα ο 31χρονος εισέβαλε στο μπάνιο και επιτέθηκε με μαχαίρι στην έγκυο σύντροφό του. Οι εισαγγελείς λένε ότι ο άνδρας αποφάσισε να σκοτώσει την 29χρονη όταν επικοινώνησε μαζί της η 23χρονη Βρετανίδα.

Αν και ανακάλυψε ότι ο 31χρονος την απατούσε η Giulia Tramontano φέρεται να είχε αποφασίσει να ζει μαζί του για «όσο χρειαστεί» για χάρη του αγέννητου παιδιού τους.

Στην ομολογία του ο 31χρονος δολοφόνος παραδέχτηκε: «Σκότωσα την Giulia Tramontano αλλά δεν ξέρω γιατί. Ο αριθμός των μαχαιριών θα με στοιχειώνει πάντα. Ο άνθρωπος που ήμουν εκείνη την περίοδο δεν είναι ο άνθρωπος που είμαι σήμερα. Αυτή η δίκη με βοηθά να οργανώσω τις σκόρπιες σκέψεις μου και τα μπερδεμένα κομμάτια μου. Τώρα, μπορώ να αποκαλύψω την πραγματική αλήθεια. Είχα δημιουργήσει έναν ιστό από ψέματα μέσα στον οποίο πνίγηκα».

Ο 31χρονος εξήγησε ότι αφού δολοφόνησε τη φίλη του, παρακολούθησε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα στο τηλέφωνό του πριν βάλει το πτώμα της στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του.

Στη συνέχεια οδήγησε για να συναντήσει τη μητέρα του για μεσημεριανό γεύμα. «Έτρωγα μεσημεριανό στης μητέρας μου με το πτώμα στο αυτοκίνητο», παραδέχτηκε στο δικαστήριο ο 31χρονος.

Το δικαστήριο άκουσε προηγουμένως πώς ο Impagnetiello κατέρρευσε κατά την διάρκεια της ανάκρισης από την αστυνομία και οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο όπου είχε κρύψει το πτώμα της.

Μετά την δολοφονία έκαψε το σώμα της σε ένα μπάνιο και έκρυψε ό,τι είχε απομείνει σε ένα γκαράζ και στη συνέχεια σε ένα κελάρι. Μια μέρα αργότερα, δήλωσε την εξαφάνισή της στην αστυνομία.

Στη συνέχεια, σε μια προσπάθεια να αποπροσανατολίσει τους ερευνητές, έκαψε αρκετά από τα προσωπικά αντικείμενα της 29χρονης. Πέταξε την ταυτότητα και το διαβατήριό της και έστειλε μηνύματα στο τηλέφωνό της ρωτώντας πού βρισκόταν και εκλιπαρώντας την να επιστρέψει.

Προσπάθησε να ισχυριστεί ότι η 29χρονη τον εγκατέλειψε αφού ανακάλυψε τη μυστική του σχέση και ότι ανησυχούσε για την εξαφάνισή της.

Ωστόσο δεν μπόρεσε να συνεχίσει τα ψέματα. Μάλιστα η Ιταλο-βρετανίδα ερωμένη του ειδοποίησε την αστυνομία αφού έλαβε ασυνήθιστα μηνύματα από το τηλέφωνο της Giulia.

«Έγραφε μηνύματα με διαφορετικό τρόπο από ό,τι είχε κάνει στο παρελθόν», είπε η σερβιτόρα στην αστυνομία, σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA.

Στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι ο Impagnetiello είχε στείλει τα ύποπτα μηνύματα στην ερωμένη του από το τηλέφωνο της Giulia αφού την είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου.

Η αστυνομία λέει επίσης ότι ο μπάρμαν χορηγούσε επί μήνες στην 29χρονη ποντικοφάρμακο επί μήνες πριν από την ενδεχόμενη δολοφονία της, ελπίζοντας να της προκαλέσει αποβολή.

Οι ερευνητές έψαξαν τις ηλεκτρονικές συσκευές του και ανακάλυψαν ότι ο 31χρονος είχε κάνει αναζητήσεις για το ποντικοφάρμακο και ποια είναι η δόση που μπορεί να σκοτώσει έναν άνθρωπο.

Ο 31χρονος παραδέχθηκε τις κατηγορίες της διακεκριμένης ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως, της απόκρυψης πτώματος και της μη συναινετικής άμβλωσης, ανέφεραν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Τώρα θα αντιμετωπίσει ερωτήσεις από τους εισαγγελείς για να εξηγήσει τις λεπτομέρειες του εγκλήματος.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή