Κέιτ Μίντλετον: Δεν θα συμμετέχει στη στρατιωτική εκδήλωση «Colonel's Review»

Πρόκειται για την τελετουργική στρατιωτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουνίου στο Λονδίνο
Κέιτ Μίντλετον: Δεν θα συμμετέχει στη στρατιωτική εκδήλωση «Colonel's Review»
2'

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον δεν θα συμμετέχει τελικά στην εκδήλωση Colonel's Review παρά τις πληροφορίες που κυκλοφορούσαν για το αντίθετο τις τελευταίες μέρες στον βρετανικό τύπο.

Πρόκειται για την τελετουργική στρατιωτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουνίου στο Λονδίνο. Σ' αυτήν παραδοσιακά η πριγκίπισσα της Ουαλίας, που κατέχει και τον τίτλο του συνταγματάρχη των Ιρλανδών Φρουρών, επιθεωρεί και χαιρετά τα στρατιωτικά αγήματα που προετοιμάζονται για τη διεθνούς φήμης στρατιωτική εκδήλωση Trooping the Colour.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν έχει κάνει καμία επίσημη δημόσια εμφάνιση από το περασμένο Δεκέμβρη. Τον Φεβρουάριο η ίδια μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματός της αποκάλυψε ότι έχει καρκίνο και υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία. Από τότε δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από το παλάτι για την κατάσταση της υγείας της ενώ είναι άγνωστο πότε θα επιστρέψει στα καθήκοντά της.

Τον Φεβρουάριο, το βρετανικό υπουργείο Άμυνας εμφανίστηκε να επιβεβαιώνει την παρουσία της πριγκίπισσας της Ουαλίας στην εκδήλωση Colonel's Review, αλλά στη συνέχεια αφαίρεσε την ανακοίνωση από τον ιστότοπό του. Τον ρόλο της θα αναλάβει ο αντιστράτηγος Τζέιμς Μπάκναλ.

Αντιθέτως στην εκδήλωση Trooping the Colour, όπου γιορτάζονται τα επίσημα γενέθλια του Βρετανού μονάρχη και θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουνίου, το παρόν θα δώσει ο βασιλιάς Κάρολος μαζί με τη σύζυγό του βασίλισσα Καμίλα. Φέτος όμως δεν θα είναι έφιππος, όπως συνηθίζεται, αλλά καθισμένος στην βασιλική άμαξα καθώς ως γνωστόν και ο ίδιος έχει διαγνωστεί με καρκίνο και υποβάλλεται σε θεραπεία.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή