Mπραντ Πιτ: Τα παιδιά του τον αποκηρύσσουν και η Τζολί «διασκεδάζει» - Αρνούνται το επίθετό του

Η κόρη του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί, Σιλό είναι η τελευταία από τα παιδιά του που ζήτησε επίσημα να αφαιρεθεί το όνομα του πατέρα της από το επώνυμό της. Φουντώνει η μάχη των «Μπραντζελίνα»
H Tζολί και ο Πιτ παραμένουν σε διαμάχη
H Tζολί και ο Πιτ παραμένουν σε διαμάχη
ΑΡ
3'

Η κόρη του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί, Σίλο, ζήτησε επίσημα να αφαιρεθεί το «Πιτ» από το επώνυμό της στα δικαστικά έγγραφα που εξασφάλισε χθες το TMZ. Η χορεύτρια κατέθεσε τα έγγραφα με αφορμή τα 18α γενέθλιά της τη Δευτέρα 27 Μαΐου και ζήτησε το νέο της νόμιμο όνομα να είναι «Σιλό Τζολί», σε μία είδηση που σύμφωνα με τις ταμπλόιντ έκανε την πρώην σύζυγό του Αντζελίνα Τζολί να χαμογελάσει.

Η δράση έρχεται αφότου αποκαλύφθηκε ότι ο 60χρονος ηθοποιός του Bullet Train, θέλει να επιδιορθώσει τον «κατεστραμμένο» δεσμό του με τη 18χρονη κόρη του και κάνει κινήσεις για να βελτιώσει όσα φέρεται να κατέστρεψε τα προηγούμενα χρόνια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα άλλα παιδιά του: η Βίβιεν, η Ζαχάρα και ο Μάντοξ - τα οποία απέκτησε με την πρώην σύζυγό του - επίσης φέρεται να μην χρησιμοποιούν το Πιτ ως επώνυμό τους. Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Βίβιεν καταχωρήθηκε επίσης ως «Βίβιεν Τζολί» στα έγγραφα πληρωμής της παράστασης «The Outsiders», ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν η 15χρονη, η οποία βοήθησε τη μητέρα της για το έργο του Μπρόντγουεϊ, άλλαξε νομικά το όνομά της όπως η μεγαλύτερη αδερφή της.

Η Ζαχάρα έγινε πρωτοσέλιδο πριν από έξι μήνες, όταν παρουσιάστηκε μόνο με το πατρικό όνομα της μαμάς της, ενώ το Us Weekly ανέφερε το 2021 ότι ο γιος του πρώην Mάντοξ 22 ετών, «δεν χρησιμοποιεί το Πιτ ως επώνυμό του σε έγγραφα που δεν είναι νόμιμα και αντ' αυτού χρησιμοποιεί το Τζολί». Ωστόσο, η μητέρα του φέρεται να μην «υποστηρίξε» την επιθυμία του να «αλλάξει νόμιμα» το όνομά του εκείνη την εποχή.

Η ηθοποιός υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 2016 και ζήτησε την πλήρη επιμέλεια των παιδιών τους. Αν και δεν είναι σαφές πόση επαφή έχουν τα παιδιά με τον μπαμπά τους, ο Παξ φέρεται να χαρακτήρισε τον εν διαστάσει πατέρα του ως «παγκόσμιας κλάσης μαλ....α» σε μια ανάρτηση για την Ημέρα του Πατέρα το 2020.

«Αποδεικνύεις ξανά και ξανά ότι είσαι ένας τρομερός και ποταπός άνθρωπος», φέρεται να έγραψε ο τότε 16χρονος σε ιδιωτικό λογαριασμό, τον οποίο εξασφάλισε η Daily Mail. «Δεν έχεις καμία εκτίμηση ή ενσυναίσθηση για τα 4 μικρότερα παιδιά σου που τρέμουν από φόβο όταν είσαι παρών», φέρεται να συνέχισε, αναφερόμενος φαινομενικά σε ένα περιστατικό του 2016 όταν ο Πιτ φέρεται να κακοποίησε την πρώην σύζυγό του και τα δύο από τα έξι παιδιά του σε ένα ιδιωτικό τζετ.

Ο Παξ φέρεται να πρόσθεσε ότι ο Πιτ «δεν θα καταλάβαινε ποτέ τη ζημιά» που προκάλεσε στα παιδιά του, κάνοντάς τα να νιώθουν ότι ζούσαν σε «μια συνεχή κόλαση». «Λοιπόν, Χρόνια Πολλά για τη Γιορτή του Πατέρα, απαίσιε άνθρωπε!» κατέληξε. Οι δύο «πρώην» χώρισαν το 2019, το πολύκροτο διαζύγιό τους ωστόσο δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή