Ιεροκήρυκας έκανε σόου με κροταλίες μέχρι που κάτι πήγε πολύ στραβά...

Με κάποιο τρόπο κατάφερε να επιβιώσει από 8 δαγκώματα φιδιών σε διάστημα 20 ετών, αλλά η τύχη του σταμάτησε απότομα

Ιεροκήρυκας έκανε σόου με κροταλίες μέχρι που κάτι πήγε πολύ στραβά...
Daily Star
2'

Ένας παράτολμος κήρυκας βρέθηκε αντιμέτωπος με τον θάνατο πολλές φορές, θέλοντας να αποδείξει στο εκκλησίασμά του τη σύνδεσή του με τον Θεό, αφού κατάφερε με κάποιο τρόπο να επιβιώσει από 8 δαγκώματα φιδιών σε διάστημα 20 ετών.

Οι εξωφρενικές πρακτικές του - οι οποίες εμφανίστηκαν ακόμη και στο κανάλι National Geographic - περιλάμβαναν χορό από άμβωνος μπροστά στο εκκλησίασμά του, ενώ παρέλαυναν τα θανατηφόρα ερπετά μέχρι που κάποια στιγμή τα πράγματα πήγαν πολύ στραβά.

Στη μέση μιας λειτουργίας, ο Coots κρατούσε μια χούφτα κροταλίες, όταν τα έριξε κάτω σε μια προσπάθεια να δείξει πόσο μακριά μπορούσε να ωθήσει τα πράγματα χωρίς φόβο.

Αλλά όταν τα σήκωσε ξανά, ένα από τα εξαγριωμένα φίδια τον δάγκωσε στο πίσω μέρος του χεριού του. Έφυγε από τη σκηνή για να πάει στο μπάνιο, αλλά επέστρεψε και συνέχισε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα, παρά το γεγονός ότι έγινε χλωμός και άρχισε να ιδρώνει.

Μέλη της εκκλησίας του κάλεσαν ασθενοφόρο, αλλά εκείνος αρνήθηκε λέγοντας πως θα επιστρέψει σπίτι του να προσευχθεί, αρνούμενος την ιατρική περίθαλψη.

Όταν ωστόσο, νοσηλευτές έφτασαν στο σπίτι του, τον βρήκαν νεκρό.

Σήμερα, η εκκλησία χρησιμοποιεί φίδια ακόμα - συμπεριλαμβανομένου αυτού που σκότωσε τον Coots, αφού ο γιος του, ανέλαβε τα ηνία.

Η θρησκευτική τους πεποίθηση βασίζεται σε μια περικοπή στο ευαγγέλιο του Μάρκου που λέει: «Θα πάρουν φίδια. Και αν πιουν κάτι θανατηφόρο, δεν θα τους βλάψει. Θα βάλουν τα χέρια πάνω στους αρρώστους και θα αναρρώσουν».

Ένα βίντεο σχετικά με το περιστατικό δημοσιεύτηκε στο κανάλι Final Affliction νωρίτερα αυτή την εβδομάδα προσέλκυσε πάνω από 25.000 προβολές και εκατοντάδες σχόλια.

Ένας είπε: «Ποτέ δεν θα καταλάβω τι σχέση έχει ο χειρισμός των φιδιών που είναι δηλητηριώδη με μια "θρησκεία"».

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Προκαλώντας ένα δηλητηριώδες φίδι τι θα μπορούσε ενδεχομένως να πάει στραβά;»

Κάποιος έγραψε: «Τρελό είναι να χειρίζεσαι συνεχώς αυτά τα δηλητηριώδη φίδια, να χαστουκίζεις τον Θεό στο πρόσωπο, δείχνοντάς του πόσο λίγο εκτιμάς τη ζωή που σου έδωσε εξαρχής».

Ενώ ένας πρόσθεσε: «Παίξτε ηλίθια παιχνίδια, κερδίστε ηλίθια βραβεία υποθέτω».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή