Κατάρρευση κτηρίου στην Κωνσταντινούπολη: Χαροπαλεύει μωρό 6 μηνών - Νέο σοκαριστικό βίντεο

Αναφορικά με περιστατικό μέχρι στιγμής γίνεται λόγος για έναν νεκρό και 8 τραυματίες λόγω της κατάρρευσης του κτηρίου στην Κωνσταντινούπολη
Κατάρρευση κτηρίου στην Κωνσταντινούπολη: Χαροπαλεύει μωρό 6 μηνών - Νέο σοκαριστικό βίντεο
2'

Σοκ προκαλούν οι νέες εικόνες από την ώρα που το κτήριο στην Κωνσταντινούπολη καταρρέει σαν πύργος από τραπουλόχορτα.

Υπενθυμίζεται ένα τετραώροφο κτίριο κατέρρευσε στη συνοικία Küçükçekmece Kartaltepe της Κωνσταντινούπολης. Η στιγμή της κατάρρευσης του κτιρίου καταγράφηκε από την κάμερα στιγμή προς στιγμή.

Στο πρώτο στάδιο του συμβάντος τραυματίστηκαν οκτώ άτομα και αργότερα ένα άτομο έχασε τη ζωή του. Οι ζωές δύο ανθρώπων παραμένουν σε κίνδυνο σύμφωνα με αναφορές, ενώ ένας από τους δύο φέρεται να είναι ένα βρέφος 6 μηνών.

Ο υπουργός Εσωτερικών Ali Yerlikaya κινήθηκε προς τον τόπο του συμβάντος.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος, Αστικοποίησης και Κλιματικής Αλλαγής Özhaseki ανέφερε στη δήλωσή του: «Ως αποτέλεσμα των αρχικών μας ερευνών, διαπιστώθηκε ότι το κτήριο χτίστηκε πριν από 36 χρόνια και στη συνέχεια προστέθηκε παράνομα 1,5 όροφος. Σύμφωνα με τις αρχικές επιτόπιες έρευνες, το κτήριο, το οποίο χτίστηκε το 1988, κατασκευάστηκε χωρίς να τηρηθούν τα αρχιτεκτονικά και μηχανικά πρότυπα, χρησιμοποιήθηκε θαλάσσια άμμος στην κατασκευή του και σε μεταγενέστερες διαδικασίες έγινε κατανοητό ότι έγιναν παρεμβάσεις που θα διατάραζαν τη στατικότητα του κτήρίου».

Σοκαριστικό είναι βέβαια και το προηγούμενο βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της κατάρρευσης.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή