Τα... τόπλες γενέθλια της Χάιντι Κλουμ: Έκλεισε τα 51 και το γιόρτασε με την πιο σέξι ανάρτηση

Η Χάιντι Κλουμ γιόρτασε τα 51α της γενέθλια και άφησε ελάχιστα στη φαντασία, προκαλώντας ενθουσιασμό στα εκατομμύρια των πιστών φαν της

Η Χάιντι Κλουμ
Η Χάιντι Κλουμ
ΑΡ
3'

Η Χάιντι Κλουμ γιόρτασε τα 51α γενέθλιά της με μια σειρά από σέξι αναρτήσεις στο Instagram για να τιμήσει την ιδιαίτερη μέρα της με τον νέο της σύζυγο Tομ Κάουλιτζ. Το supermodel έδωσε στους θαυμαστές της μια ματιά από τους εορτασμούς της το Σαββατοκύριακο μέσα από τα σόσιαλ μίντια. Ενώ δημοσίευσε ξανά ευχές από φίλους, μοιράστηκε επίσης τα δικά της στιγμιότυπα, ποζάροντας μεταξύ άλλων τόπλες δίπλα στην πισίνα ενώ κάλυπτε με τα χέρια το στήθος της.

Σε μια άλλη ανάρτηση, η αειθαλής καλλονή έδειξε τα καλίγραμμα πόδια της δίπλα στο σύζυγό της, καθώς επολαμβάνουν τον ήλιο. Εμφανίστηκε εντυπωσιακή με ένα ροζ, πορτοκαλί και λευκό μπικίνι. Η Χάιντι αποκάλυψε επίσης ότι γιόρταζε την ιδιαίτερη μέρα της με τα παιδιά της, γράφοντας στη λεζάντα μιας οικογενειακής φωτογραφίας: «Ό,τι μπορούσα να ευχηθώ», ανέφερε η Mirror.

Το στιγμιότυπο παρουσίαζε την ιέρεια της πασαρέλας μαζί με τον αγαπημένο της, τα τέσσερα παιδιά της - Λένι 20 ετών, Χένρι, 18, Γιόχαν, 17 και τον 14 χρονο Λου, τα οποία απέκτησε με τον πρώην σύζυγο της Seal και άλλα αγαπημένα πρόσωπα. Σε μια άλλη ανάρτηση, η Χάιντι και ο Τομ εθεάθησαν να ανταλλάσσουν ένα φιλί μπροστά σε εορταστικά μπαλόνια ενώ κρατούσαν ψηλά τα ποτά τους σε μια υπαίθρια τραπεζαρία.

Παρά τις επικρίσεις για τις συχνές αναρτήσεις της και τις υπερβολικά προκλητικές πόζες της, η κριτής του America's Got Talent δεν πτοείται. Σε προηγούμενη συνέντευξή της στο περιοδικό Glamour, δήλωσε: «Ξέρω ότι προσβάλλω τους ανθρώπους. Αλλά νομίζω ότι πρέπει να παραμένεις αυθεντικός. Είμαι μια γυναίκα που της αρέσει να είναι θηλυκή, που μερικές φορές είναι δυνατή και πολύχρωμη. Και υπάρχουν γυναίκες που δεν είναι έτσι».

Και πρόσθεσε με νόημα «Αν ενοχλώ τους ανθρώπους με αυτό, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να με κάνουν unfollow. Είναι απλώς ένα μικρό πάτημα ενός κουμπιού. Ο καθένας πρέπει να είναι αυτός που είναι και αυτός που θέλει να είναι. Δεν προσποιούμαι ότι είμαι διαφορετική μόνο και μόνο επειδή αυτό ή εκείνο το άτομο μπορεί να μην με συμπαθεί όπως είμαι»

Η διάσημη καλλονή έγινε πρωτοσέλιδο σε ένα πρόσφατο φιλανθρωπικό πάρτι στις Κάννες, με ένα εντυπωσιακό λευκό σύνολο. Η λαμπερή τουαλέτα της με ουρά ψαριού, διακοσμημένη με αστραφτερούς πολύτιμους λίθους, άφησε ελάχιστα στη φαντασία καθώς η Χάιντι περπατούσε στο κόκκινο χαλί

Εθεάθη στην εκδήλωση Knights of Charity κατά τη διάρκεια του 77ου εμβληματικού κινηματογραφικού φεστιβάλ. Σε ένα reel στο Instagram έγραψε: «Και ποιος είναι ο πρώτος που πετάει την πετσέτα, έχει τζετ-λαγκ και είναι έτοιμος για ηλιοθεραπεία χωρίς κανέναν στον ορίζοντα; Εγώ»!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή