Νέα γκάφα του Τομ Κρουζ: Μπέρδεψε το αυτοκίνητό του με αυτό του... Ρίσι Σούνακ (vid)

Ο Τομ Κρουζ προσπάθησε να ανοίξει το αυτοκίνητο του Βρετανού πρωθυπουργού - Νόμιζε πως ήταν δικό του
Νέα γκάφα του Τομ Κρουζ: Μπέρδεψε το αυτοκίνητό του με αυτό του... Ρίσι Σούνακ (vid)
1'

Μπέρδεψε το αυτοκίνητό του ο Τομ Κρουζ με αποτέλεσμα να προσπαθεί να επιβιβαστεί σ’ αυτό του Βρετανού πρωθυπουργού, Ρίσι Σούνακ.

Όλα συνέβησαν σε ελικοδρόμιο στο Λονδίνο, στο Battersea, όταν ο Τομ Κρουζ έφτασε στο πάρκινγκ κι άρχισε να χαιρετά τους θαυμαστές που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο για να τον δουν από κοντά και να τον απαθανατίσουν με τα κινητά τους τηλέφωνα. Ο αστέρας του Χόλιγουντ φορώντας ένα γκρι μπλουζάκι και μαύρο παντελόνι προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του μαύρου αυτοκινήτου, πριν καταλάβει ότι… δεν ήταν το σωστό.

Αργότερα, ο Ρίσι Σούνακ εντοπίστηκε να φεύγει από το ελικοδρόμιο και να μπαίνει στο ίδιο όχημα μ’ αυτό που ο Τομ Κρουζ προσπαθούσε να ανοίξει. Ο Ρίσι Σούνακ όμως, δεν έκανε λάθος, καθώς ο βοηθός του τού άνοιξε την πόρτα του σωστού αυτοκινήτου.

Το κωμικό περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη Τετάρτη, όταν ο Ρίσι Σούνακ επέστρεψε στην πρωτεύουσα έπειτα από ταξίδι στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας στην Κορνουάλη και το Ντέβον.

Όσο για τον Τομ Κρουζ, ο 61χρονος ηθοποιός βρέθηκε πρόσφατα στο Λονδίνο για τα γυρίσματα της όγδοης ταινίας του «Mission Impossible». Η σειρά ταινιών «The Mission Impossible», που ξεκίνησε το 1996, βασίζεται σε μια ομώνυμη τηλεοπτική σειρά του 1966.

*Με πληροφορίες από Daily Mail

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή