Συνελήφθη γυναίκα στο Κεντάκι που φέρεται να γέννησε και να πέταξε το μωρό στην τουαλέτα

Η 35χρονη γυναίκα συνελήφθη στο Κεντάκι κατηγορούμενη για απόκρυψη γέννησης μωρού

Συνελήφθη γυναίκα στο Κεντάκι που φέρεται να γέννησε και να πέταξε το μωρό στην τουαλέτα
Mirror
1'

Χειροπέδες σε μία γυναίκα από τη Γεωργία πέρασαν αστυνομικοί στο Κεντάκι, η οποία φέρεται να πέταξε το νεογέννητο μωρό της σε τουαλέτα γνωστής αλυσίδας εστιατορίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Mirror η 35χρονη Shaniqua D. Caldwell φέρεται να γέννησε,να πέταξε το μωρό της στην τουαλέτα και στη συνέχεια να έφυγε. Αργότερα συνελήφθη στο Κεντάκι, κατηγορούμενη για απόκρυψη γέννησης μωρού.

Η Αστυνομία έλαβε κλήση για μία γυναίκα η οποία αιμορραγούσε στην τουαλέτα γνωστής αλυσίδας εστιατορίου IHOP στο Κεντάκι, ενώ ο άνθρωπος που τηλεφώνησε ισχυρίστηκε πως η γυναίκα προσπάθησε να πετάξει το μωρό της στην τουαλέτα. Μέχρι να φτάσει στο σημείο η Αστυνομία η γυναίκα είχε φύγει, ωστόσο στην τουαλέτα βρέθηκε το νεκρό μωρό, το οποίο φαινόταν νεογέννητο.

Η γυναίκα εντοπίστηκε σε πάρκινγκ ξενοδοχείου όπου και συνελήφθη.

Η 35χρονη παραδέχτηκε ότι ήταν στο εστιατόριο, ωστόσο αρνήθηκε ότι ήταν έγκυος αλλά και να εξεταστεί από γιατρούς. Επίσης ισχυρίστηκε ότι είναι συγγενής με τον Μάικλ Τζόρνταν και τον Ντένζελ Ουάσινγκτον.

Ο ντετέκτιβ Kyle Scharlow ανέφερε στην κατάθεσή του ότι «Μετά τη συνομιλία που είχα με την Caldwell ανησύχησα για την ψυχική της κατάσταση». «Ανησύχησα επίσης για την υγεία της, όταν αρνήθηκε οποιαδήποτε ιατρική περίθαλψη, αφού πιθανότατα μόλις είχε γεννήσει ένα παιδί».

Η 35χρονη τέθηκε υπό κράτηση για επείγουσα ψυχιατρική αξιολόγηση, ενώ η αιτία θανάτου του μωρού δεν έχει προσδιοριστεί και αναμένεται η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής. Ανάλογα με τα αποτελέσματα είναι πιθανό να αλλάξει το κατηγορητήριο σε βάρος της.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή