Κωνσταντινούπολη: Σε κάθειρξη 293 ετών καταδικάστηκε παιδεραστής που κακοποίησε 4 παιδιά

Κωνσταντινούπολη: Ο παιδεραστής συνελήφθη ενώ προσπαθούσε να διαφύγει μετά από αστυνομική επιδρομή στο σπίτι και στον χώρο εργασίας του.
paiderastis
1'

Ανακοινώθηκε η ετυμηγορία εναντίον του νερουλά Metin Şenay, ο οποίος κακοποίησε σεξουαλικά 4 παιδιά μεταξύ 2019 και 2023. Το δικαστήριο αποφάσισε να ton καταδικάσει σε κάθειρξη 293 ετών και 6 μηνών.

Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε επίσης σε δικαστικό πρόστιμο 1 εκατομμυρίου 687 λιρών.

Όταν η 11χρονη MY δεν επέστρεψε σπίτι από το σχολείο στο Bağcılar στις 24 Μαΐου 2023, η οικογένειά της το ανέφερε την στην αστυνομία. Μετά από έρευνες οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το παιδί είχε επιβιβαστεί σε ένα μίνι μπας που έφερνε νερό στο σπίτι των γονέων του.

ιΟ Şenay, συνελήφθη ενώ προσπαθούσε να διαφύγει μετά από αστυνομική επιδρομή στο σπίτι και στον χώρο εργασίας του.

Κατά τη διάρκεια ερευνών στον χώρο εργασίας του Metin Şenay, εντοπίστηκε δωμάτιο με ηχομόνωση όπου είχε κακοποιήσει σεξουαλικά 4 παιδιά .

Ο Metin Şenay, καταδικάστηκε για τα αδικήματα της «στέρησης της ελευθερίας του παιδιού για σεξουαλικούς σκοπούς με χρήση βίας, απειλών και τεχνασμάτων», «σεξουαλική επάρκεια κακοποίηση παιδιού κάτω των 12 ετών» και «χρήση παιδιών στην παραγωγή άσεμνων εντύπων» σε βάρος 4 παιδιών

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή