Βασίλισσα Λετίθια: Βίντεο ντοκουμέντο πυροδότησε σενάρια για πρόβλημα υγείας

Τι συνέβη με την υγεία της Βασίλισσας της Ισπανίας;

Βασίλισσα Λετίθια: Βίντεο ντοκουμέντο πυροδότησε σενάρια για πρόβλημα υγείας
Instagram
1'

Η Βασίλισσα Λετίθια είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο καλοντυμένες παρουσίες και επιλέγει πάντα να συνοδεύει τις σικάτες εμφανίσεις της με ψηλοτάκουνες γόβες, τις οποίες υπεραγαπά.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα η βασίλισσα της Ισπανίας απαθανατίζεται στις δημόσιες εμφανίσεις της με λευκά sneakers.

Σύμφωνα με πληροφορίες ισπανικών μέσων, η βασίλισσα Λετίθια υποφέρει από χρόνια μεταταρσαλγία και στα δύο της πόδια, καθώς και από νευρίνωμα του Μόρτον στο δεξί της πόδι, κάτι που οδηγεί στη διόγκωση του δέρματος γύρω από συγκεκριμένα νεύρα.

Εξαιτίας της μεταταρσαλγίας, που αποτελεί σύμπτωμα της παρουσίας φλεγμονών στην περιοχή των μεταταρσίων, η Letizia υποφέρει από πόνους στην κίνηση.

Για αυτόν τον λόγο επιλέγει να συνδυάζει πλέον τα σικάτα κοστούμια της με sneakers χωρίς τακούνι.

Σε ένα video που κυκλοφόρησε πρόσφατα, όμως, στα social media τη βλέπουμε να δυσκολεύεται στο περπάτημά της, παρά τα flat παπούτσια που φορά.

Πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στην παρέλαση για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ισπανίας, μαζί με τον σύζυγό της, Βασιλιά Φελίπε.

Στα στιγμιότυπα που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Letizia φαίνεται να δυσκολεύεται να περπατήσει, ενώ όταν πρέπει να κατέβει σκαλιά καταβάλει ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια, πατώντας στο πλάι.

https://www.instagram.com/reel/C7dq1dfszhJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή