Γεωργία: Αυτός είναι ο πιο μοναχικός άνθρωπος στον κόσμο – Mένει 2.345 μέτρα πάνω από την επιφάνεια

Είναι ο μόνος κάτοικος που έχει απομείνει στο χωριό Bochorma
Γεωργία: Αυτός είναι ο πιο μοναχικός άνθρωπος στον κόσμο – Mένει 2.345 μέτρα πάνω από την επιφάνεια
1'

Ο Irakli Khvedaguridze είναι ο πιο μοναχικός άνθρωπος στον κόσμο καθώς ζει σ’ ένα απομακρυσμένο ορεινό χωριό στη βορειανατολική Γεωργία. Ο 84χρονος μένει στα βουνά του Καυκάσου, σε μία περιοχή όπου το υψόμετρο αγγίζει τα 2.345 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Σύμφωνα με την «The Sun», o τολμηρός Γεωργιανός σκοπεύει να μείνει για πάντα εκεί που γεννήθηκε, στο χωριό Bochorma. Του αρέσει να είναι απομονωμένος και, σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, το σπίτι του βρίσκεται στο πιο ψηλό σημείο του εγκαταλελειμμένου χωριού.

Ο Irakli Khvedaguridze είναι γιατρός στο επάγγελμα. Πλέον είναι ο μόνος κάτοικος που έχει απομείνει στο χωριό Bochorma.

O χειμώνας εκεί είναι αρκετά δύσκολος καθώς ο υδράργυρος δείχνει πάντα υπό το μηδέν. Μέσα στο ταπεινό σπίτι του, υπάρχει μία ξύλινη σόμπα που καίει από το πρωί μέχρι το βράδυ και τον βοηθά να αντέξει το τσουχτερό κρύο.

Ο Khvedaguridze γεννήθηκε εκεί… στην ερημιά. Σε όλη του ζωή έχει φύγει από τη γενέτειρά του μόνο δύο φορές. Όταν πήγε να σπουδάσει Ιατρική κι όταν έπιασε δουλειά σε άλλη περιοχή της Γεωργίας. Ωστόσο, ο ηλικιωμένος γιατρός απολαμβάνει τη ζωή του στο απομακρυσμένο χωριό έχοντας για παρέα μόνο το πιστό του άλογο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή