Lady Gaga: Τι απάντησε στις φήμες περί εγκυμοσύνης

Η Lady Gaga απάντησε στις φήμες περί εγκυμοσύνης που οργιάζουν το τελευταίο διάστημα
H Lady Gaga
ΑΡ
4'

Η Lady Gaga έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες ότι είναι έγκυος στο πρώτο παιδί της με τον αγαπημένο της, Μάικλ Πολάνσκι. Οι φήμες οργίασαν το Σαββατοκύριακο αφού η 38χρονη δημιουργός του «Just Dance» έδωσε το παρών στο γάμο της αδερφής της στο Μέιν, ενώ εμφανίστηκε συγκινημένη.

Η βραβευμένη με πολλά βραβεία Grammy τραγουδίστρια απάντησε στις διαδικτυακές εικασίες μέσω Tik Tok. «Δεν είμαι έγκυος – απλά κλαίω στο γυμναστήριο», έγραψε στη λεζάντα η ποπ σταρ, η οποία παρέθεσε εν μέρει τους στίχους του τραγουδιού της συναδέλφου της, Tέιλορ Σουίφτ «Down Bad». Η έκφραση «Down bad» χρησιμοποιείται κυρίως για να αναφέρεται σε συναισθήματα λαχτάρας και θλίψης.

Στη συνέχεια ενθάρρυνε τους 9,3 εκατομμύρια ακολούθους της να «εγγραφούν για να ψηφίσουν». Η Gaga ανέβασε ένα σύντομο βίντεο της από το στήθος και πάνω που την δείχνει να φτιάχνει τα μαλλιά και το μακιγιάζ της.

Με τα μαλλιά της πιασμένα και τολμηρό μαύρο eyeliner, συγχρόνισε τα χείλη της με τον viral ήχο του TikTok: «Δεν χρειάζεται να βρω μια αισθητική, είμαι αισθητικός. Θέλω να πω, είμαι σίγουρη ότι υπάρχει κάποιος εδώ έξω αυτή τη στιγμή που μπαίνει στο Pinterest προσπαθώντας να πληκτρολογήσει όλα αυτά τα επίθετα για να με περιγράψει»

Οι θαυμαστές της «οργίασαν» τη Δευτέρα καθώς οι εικόνες που έλαβε η Sun έδειχναν την ερμηνεύτρια του «Poker Face» στον γάμο της αδερφής της Nάταλι Τζερμανότα στο Μέιν. Μαζί της ήταν ο φίλος της, ο 46χρονος επιχειρηματίας Mάικλ Πολάνσκι.

«Η Lady Gaga είναι έγκυος και παντρεμένη», έγραψε ένας ενθουσιιώσης φαν, ενώ άλλοι έσπευσαν να τη συγχαρούν. Στις φωτογραφίες, η τραγουδίστρια του Bad Romance έλαμπε στο πλευρό του συντρόφου της, με ένα κολλητό μαύρο φόρεμα με κομψό, off-shoulder στυλ που τόνιζε τη σιλουέτα της.

Κάποια στιγμή, φάνηκε να συγκινείται και να σκουπίζει τα δάκρυά της την ημέρα πριν από τον γάμο της αδερφής της που είναι σχεδιάστρια μόδας. Η Στέφανι Τζερμανότα όπως είναι το πραγματικό της όνομα, φόρεσε ένα ροδακινί φόρεμα παράνυμφου στη συγκινητική γαμήλια τελετή.

Συνάντησε την οικογένειά της και τα αγαπημένα της πρόσωπα στο ViewPoint Hotel, το οποίο νοίκιασαν εξ ολοκλήρου για την εκδήλωση, για να παρακολουθήσουν την αδερφή της να παντρεύεται με θέα τον Ατλαντικό Ωκεανό. Έγειρε επίσης στον σύντροφό της - με τον οποίο βγαίνει για περισσότερα από τέσσερα χρόνια - ενώ έβγαζαν φωτογραφίες το Σαββατοκύριακο του γάμου

Ένα τεράστιο διαμάντι στο δάχτυλό της πυροδότησε επίσης τις εικασίες ότι η ίδια και ο επιχειρηματίας μπορεί να είχαν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Τον Μάρτιο του 2021, αναφέρθηκε ότι το ειδύλλιό τους γινόταν σοβαρό και εκείνη είχε εκφράσει την επιθυμία να κάνει οικογένεια μαζί του.

«Είπε στους φίλους της ότι θέλει να ολοκληρώσει μερικά πλάνα και μετά να τακτοποιηθεί», είπε μια πηγή στο Entertainment Tonight εκείνη την εποχή. «Η Gaga θέλει να κάνει παιδιά μια μέρα και βλέπει μέλλον με τον Μάικλ»

Η σούπερ σταρ είχε επίσης μιλήσει στο παρελθόν για την επιθυμία της να γίνει μητέρα. Σε παλαιότερο εξώφυλλο του InStyle, η Gaga παραδέχτηκε ότι είναι «πολύ ενθουσιασμένη» με την ιδέα να κάνει παιδιά. «Ανυπομονώ να γίνω μαμά», είπε. «Δεν είναι απίστευτο αυτό που μπορούμε να κάνουμε; Μπορούμε να κρατήσουμε έναν άνθρωπο μέσα μας και να τον μεγαλώσουμε. Μετά βγαίνει στο φως και είναι δουλειά μας να τον κρατήσουμε ζωντανό».

Η ηθοποιός συνδέθηκε για πρώτη φορά ρομαντικά με τον Πολάνσκι, ο οποίος είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ και εργάζεται ως στέλεχος στο Institude for Cancer Immunotherapy και στο Parker Foundation, το 2020. Επιβεβαίωσαν το ειδύλλιό τους όταν εθεάθησαν να φιλιούνται και να γιορτάζουν μαζί την Πρωτοχρονιά εκείνη τη χρονιά. Η Lady Gaga ολοκλήρωσε πρόσφατα τα γυρίσματα για την επερχόμενη ταινία της «Joker: Folie à Deux» καθώς συνεχίζει να εργάζεται για ένα νέο άλμπουμ.