Εβάντζελιν Λίλι: Σταματά την υποκριτική μόλις στα 44 της

Η Λίλι αποκαλεί «σύγχρονα Σόδομα και Γόμορρα» το Χόλιγουντ, θέλοντας να τονίσει πόσο δεν της αρέσει
1'

Την καριέρα της φαίνεται πως ολοκλήρωσε η ηθοποιός Εβάντζελιν Λίλι. Η 44χρονη ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στη σειρά «Lost» και ξεχώρισε στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι αποσύρεται «τόσο γεμάτη χαρά και ικανοποίηση» και όπως τόνισε είναι έτοιμη να «ζήσει το όραμά της».

Με ένα βίντεο από το παρελθόν, η Εβάντζελιν Λίλι, από τον Καναδά, έγραψε χαρακτηριστικά: «Είμαι τόσο γεμάτη χαρά και ευχαρίστηση σήμερα καθώς ζω το όραμά μου. Δόξα τω Θεώ, νιώθω τόσο ευγνώμων για τις ευλογίες στη ζωή μου. Το να απομακρυνθείς από αυτό που φαίνεται σαν την προφανή επιλογή (όπως ο πλούτος και η δόξα) μπορεί να μοιάζει τρομακτικό μερικές φορές, αλλά το να μπαίνεις στην Ντάρμα σου αντικαθιστά τον φόβο με την ολοκλήρωση. Μπορεί να επιστρέψω στο Χόλιγουντ μια μέρα, αλλά, προς το παρόν, ανήκω εδώ. Μια νέα σεζόν έφτασε, και είμαι έτοιμη και είμαι ευτυχισμένη».

Η Λίλι αποκαλεί «σύγχρονα Σόδομα και Γόμορρα» το Χόλιγουντ, θέλοντας να τονίσει πόσο δεν της αρέσει. Κανείς, βέβαια, δεν μπορεί να ξέρει αν τελικά η ίδια θα εγκαταλείψει την υποκριτική, καθώς αυτή είναι η τρίτη φορά που κάνει παρόμοια ανακοίνωση.