Νέα επιστημονική θεωρία: «Ραδιενεργοί σκελετοί» ένδειξη πυρηνικού πολέμου πριν από 4.000 χρόνια
Τι υποστηρίζει επιστήμονας για τον αρχαιολογικό χώρο Mohenjo-Daro στο Πακιστάν
Επιστήμονας ισχυρίζεται ότι σκελετοί με «ακτινοβολία» αποτελούν απόδειξη πυρηνικού πολέμου προ 4.000 ετών.
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την Daily Star, ένας ανεξάρτητος επιστήμονας που υποστηρίζει ότι ο πολιτισμός στη Γη ξεκίνησε από μια φυλή εξωγήινων «θεών» λέει ότι υπάρχουν στοιχεία για έναν αρχαίο πυρηνικό πόλεμο.
Μιλώντας στο podcast του Joe Rogan, ο Billy Carson ισχυρίζεται ότι ο αρχαιολογικός χώρος Mohenjo-Daro στο Πακιστάν περιέχει σαφείς ενδείξεις πυρηνικής έκρηξης. «Τα κτίρια μετατράπηκαν σε γυαλί, η άμμος έγινε γυαλί και τα πτώματα εξακολουθούν να κείτονται στο δρόμο αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο Carlson, ο οποίος έχει πτυχίο από το MIT.
Οι σκελετοί, μερικοί από τους οποίους βρέθηκαν σε θέσεις που υποδηλώνουν ότι κρατιόντουσαν χέρι-χέρι όταν πέθαναν, προφανώς παρουσιάζουν υψηλότερα από τα αναμενόμενα επίπεδα ραδιενέργειας και «δεν έχουν ποτέ λεηλατηθεί από ζώα».
Ποια είναι η περιβόητη πακιστανική πόλη
Η αρχαία πόλη, η οποία ευημερούσε για χιλιάδες χρόνια πριν εγκαταλειφθεί πριν από περίπου 3.700 χρόνια, ανακαλύφθηκε εκ νέου τη δεκαετία του 1920. Το Mohenjo-daro θεωρείται ότι ήταν η πιο προηγμένη πόλη της εποχής του, με εξαιρετικά εξελιγμένη πολιτική μηχανική και πολεοδομικό σχεδιασμό.
Όμως ο Carson ισχυρίζεται ότι ο αρχαίος πολιτισμός των Χαραππών ήταν πολύ πιο προηγμένος από ό,τι παραδέχονται οι περισσότεροι σύγχρονοι αρχαιολόγοι. «Υπάρχουν πτώματα που κάθονται στην άκρη των σκαλοπατιών δίπλα στα ίδια τους τα κτίρια στα οποία ζούσαν, και το κτίριο έχει μετατραπεί σε γυαλί», είπε.
Πιστεύει ότι τα λείψανα θα μπορούσαν να έχουν σχηματιστεί μόνο από «πυρά όπλων θερμοκρασίας 3.000C» και ότι η συμβατική αρχαιολογία δεν έχει καμία εξήγηση για την ξαφνική καταστροφή της πόλης.