Αυτό θα είναι το νέο νόμισμα: Θα χρησιμοποιείται μόνο στο Telegram

Πώς θα λειτουργούν τα Telegram Stars
Αυτό θα είναι το νέο νόμισμα: Θα χρησιμοποιείται μόνο στο Telegram
2'

Το Telegram εισάγει για πρώτη φορά ένα εσωτερικό νόμισμα για τις υπηρεσίες που παρέχει, το Telegram Stars.

Το Telegram Stars επιτρέπει στους χρήστες να πληρώνουν για ψηφιακές υπηρεσίες στο Telegram μέσω αγορών εντός εφαρμογής σε iOS και Android. Αυτό ανακοίνωσε ο ιδρυτής του Pavel Durov. «Χάρη στο Telegram Stars, οι μίνι εφαρμογές μπορούν πλέον να δέχονται πληρωμές για ψηφιακές υπηρεσίες χρησιμοποιώντας την πιο εύκολη μέθοδο πληρωμής, αγορές εντός εφαρμογής σε Android και iOS», σημείωσε ο Durov.

Πάνω από 400 εκατομμύρια χρήστες αλληλεπιδρούν με bots και μίνι εφαρμογές στο Telegram κάθε μήνα, για να αγοράσουν προϊόντα, να αποκτήσουν πρόσβαση σε υπηρεσίες, να παίξουν παιχνίδια και πολλά άλλα. Με τη χθεσινή ενημέρωση, τα bots και οι μίνι εφαρμογές μπορούν να πωλούν ψηφιακά αγαθά και υπηρεσίες.

Πώς θα λειτουργούν τα Telegram Stars

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το Telegram: «Για να επιτρέψουμε πληρωμές για ψηφιακά προϊόντα και υπηρεσίες σε όλο το σύστημα του Telegram, εγκαινιάζουμε το Telegram Stars. Τα αστέρια μπορούν να αποκτηθούν μέσω αγορών εντός εφαρμογής μέσω της Apple και της Google ή του PremiumBot και στη συνέχεια να δαπανηθούν σε ψηφιακά προϊόντα που προσφέρονται από τα bots - από ηλεκτρονικά βιβλία και online μαθήματα μέχρι αντικείμενα σε παιχνίδια Telegram».

Μπορείτε να ξοδέψετε Stars σε ψηφιακά προϊόντα – από ηλεκτρονικά βιβλία και διαδικτυακά μαθήματα μέχρι αντικείμενα σε παιχνίδια στην πλατφόρμα του Telegram.

Νωρίτερα , η Ευρωπαϊκή Ένωση έδειξε την πρόθεσή της να ελέγξει το Telegram και να μετρήσει τον αριθμό των χρηστών του. Η Ευρωπαία Επίτροπος για τις Ευρωπαϊκές Αξίες και τη Διαφάνεια, Βέρα Γιούροβα, δήλωσε ότι η Ρωσία και «άλλες εχθρικές χώρες» προς την Ευρωπαϊκή Ένωση θα μπορούσαν να κάνουν κατάχρηση της έλλειψης κανονισμών του Telegram για να διαδώσουν παραπληροφόρηση στα ανατολικά κράτη του μπλοκ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή