Βασίλισσα Καμίλα: «Ο Κάρολος δεν θα μειώσει ρυθμούς, ούτε πρόκειται να κάνει ο,τι του λένε»

O βασιλιάς Κάρολος «δεν θα επιβραδύνει ούτε πρόκειται να κάνει αυτό που του λένε», λέει η βασίλισσα Καμίλα
H Καμίλα με τον βασιλιά Κάρολο
H Καμίλα με τον βασιλιά Κάρολο
ΑΡ
1'

Η βασίλισσα Kαμίλα μιλούσε με τον μυθιστοριογράφο Λι Τσάιλντ, ο οποίος εμφανίστηκε στο δεύτερο ετήσιο φεστιβάλ Queen's Reading Room στο παλάτι Hampton Court στο Surrey το Σάββατο. Ο Βασιλιάς «πάει καλά», αλλά «δεν θα επιβραδύνει και δεν θα κάνει αυτό που του έχουν πει», είπε η βασίλισσα.

Ο συγγραφέας της αστυνομικής σειράς θρίλερ Jack Reacher είπε ότι «μου ακούγεται σαν τυπικός σύζυγος». Ο μονάρχης πρόσφατα επέστρεψε στα δημόσια καθήκοντά του ενώ εξακολουθεί να υποβάλλεται σε θεραπεία για μια άγνωστη μορφή καρκίνου.

Ανακάλυψε ότι νοσεί κατά τη διάρκεια μιας άσχετης διαδικασίας για τη διόγκωση του προστάτη, αλλά δεν είναι καρκίνος του προστάτη, ανέφεραν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Η βασίλισσα μίλησε με αρκετούς συγγραφείς στο φεστιβάλ, συμπεριλαμβανομένων των σερ Ίαν Ράνκιν και Αν Κλιβς.

Η παρουσία του βασιλιά σε εκδήλωση για τη D-Day στο Πόρτσμουθ την Τετάρτη περιλάμβανε την πρώτη του δημόσια ομιλία και ήταν η πιο δημοφιλής εμφάνισή του μετά τη διάγνωσή του με καρκίνο. Την Πέμπτη έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό από τότε που διαγνώστηκε ότι θα παρευρεθεί σε εκδηλώσεις μνήμης στη Νορμανδία.

Αναμένεται να συμμετάσχει στην επερχόμενη τελετή Trooping the Color, αλλά είναι κατανοητό ότι θα επιθεωρήσει τους στρατιώτες από άμαξα και όχι έφιππος όπως έκανε πέρυσι.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή