Κέιτ Μίντλετον: Η συγκινητική επιστολή της - «Ζητώ συγγνώμη, ελπίζω να επιστρέψω σύντομα»

Η Κέιτ Μίντλετον απέστειλε συγκινητική επιστολή στην Ιρλανδική Φρουρά ζητώντας συγγνώμη για την απουσία της από την φετινή παρέλαση 
Κέιτ Μίντλετον: Η συγκινητική επιστολή της - «Ζητώ συγγνώμη, ελπίζω να επιστρέψω σύντομα»
AP
2'

Η Κέιτ Μίντλετον ζήτησε συγγνώμη που απουσίαζε από μία μεγάλη πρόβα για το Trooping the Colour, την παρέλαση για τα γενέθλια του βασιλιά Καρόλου, ενώ συνεχίζει να παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μετά την διάγνωσή της με καρκίνο.

Η Ιρλανδική Φρουρά μοιράστηκε μία επιστολή από την Πριγκίπισσα της Ουαλίας, σε ανάρτηση στο Χ, το Σάββατο 8 Ιουνίου, όπου έγραψε «είμαι τόσο περήφανη για ολόκληρο το τάγμα ενόψει της επιθεώρησης του Συνταγματάρχη και την παρέλαση Trooping the Colour».

«Ελπίζω ότι θα σας εκπροσωπήσω πολύ σύντομα»

«Εκτιμώ όσους εξασκήθηκαν για μήνες και αφιέρωσαν τόσες ώρες για να διασφαλίσουν ότι οι στολές τους και οι ασκήσεις τους θα είναι άψογες», πρόσθεσε η Κέιτ στην επιστολή της.

«Είναι μεγάλη τιμή να είμαι συνταγματάρχης σας και λυπάμαι πολύ που δεν μπορώ να παρευρευθώ στην φετινή Επιθεώρηση του Συνταγματάρχη. Σας παρακαλώ μεταφέρετε την συγγνώμη μου σε όλο το τάγμα. Παρόλαυτα ελπίζω ότι θα σας εκπροσωπήσω πολύ σύντομα. Τις θερμότερες ευχές μου και καλή τύχη σε όλους όσοι εμπλέκονται».

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έκλεισε το γράμμα γράφοντας «Quis Separabit», υπογράφοντας ως «Συνταγματάρχης Κάθριν».

Η Κέιτ είναι επίτιμη συνταγματάρχης της Ιρλανδικής Φρουράς που ηγείται της παρέλασης στη φετινή γιορτή - μόνο μία σημαία τη φορά μπορεί να παρουσιαστεί, έτσι τα πέντε συντάγματα των Πεζοφυλάκων - Grenadier, Coldtream, Scots, Irish και Welsh εναλλάσσονται κάθε χρόνο.

Κανονικά η Κέιτ Μίντλετον θα παρευρισκόταν στην Επιθεώρηση Συνταγματάρχη της Ιρλανδικής Φρουράς που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Ιουνίου, μία εβδομάδα πριν τη μεγάλη παρέλαση στο Λονδίνο, ωστόσο το παλάτι ανακοίνωσε στις 30 Μαΐου ότι δεν θα έδινε το παρών.

Η πριγκίπισσα έχει διατηρήσει χαμηλό προφίλ από τις 22 Μαρτίου, οπότε και ανακοίνωσε ότι έχει καρκίνο και υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία. Ωστόσο πρόσφατα εθεάθη έξω με την οικογένειά της αλλά και μόνη της, σύμφωνα με το περιοδικό People.

Τον περασμένο μήνα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δήλωσε ότι η σύζυγός του «πηγαίνει καλά», ωστόσο πηγές από το Παλάτι τονίζουν ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στα καθήκοντά της πριν λάβει το πράσινο φως από την ιατρική της ομάδα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή