Mάικλ Μόσλεϊ: Αστυνομικός τραυματίστηκε στο σημείο που βρέθηκε νεκρός ο παρουσιαστής του BBC

Ένας αστυνομικός που συμμετείχε στην ομάδα που αναζητούσε τον Μάικλ Μόσλεϊ στη Σύμη, φέρεται να τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της έρευνας

To σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός του Μόσλεϊ
To σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός του Μόσλεϊ
1'

Ένας αστυνομικός που συμμετείχε στην ομάδα που αναζητούσε τον Μάικλ Μόσλεϊ φέρεται να τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της έρευνας, η οποία πραγματοποιήθηκε σε βραχώδες έδαφος του νησιού το πρωί της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας αστυνομικός έσπασε το πόδι του κοντά στην παραλία της Αγίας Μαρίνας. Οι φωτογραφίες έδειχναν έναν άνδρα με στολή να μεταφέρεται σε φορείο. Λόγω του κακοτράχαλου εδάφους και των υψηλών θερμοκρασιών ο αστυνομικός ένιωσε αδιαθεσία, παραπάτησε και έπεσε τραυματίζοντας το γόνατό του, σύμφωνα με πληροφορίες.

Άμεσα, με τη βοήθεια συναδέλφων του και διασωστών που υπήρχαν στο σημείο, μεταφέρθηκε με φορείο σε ασφαλές μέρος. Ο αστυνομικός είναι καλά στην υγεία του.

Σημειώνεται ότι η σορός του 67χρονου παρουσιαστή του BBC εντοπίστηκε σε φράχτη δίπλα στην παραλία της Αγίας Μαρίνας. Ο άτυχος άνδρας, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από την περασμένη Τετάρτη, εντοπίστηκε όταν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ επεξεργάστηκαν τα πλάνα που είχαν τραβήξει από την περιοχή των ερευνών.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή