Ευρωεκλογές 2024: Μεγάλη έκπληξη ο Φειδίας Παναγιώτου για την Κύπρο - Αποτελεί τρίτη δύναμη

Δείτε το Exit Poll της Κύπρου
Ευρωεκλογές 2024: Μεγάλη έκπληξη ο Φειδίας Παναγιώτου για την Κύπρο - Αποτελεί τρίτη δύναμη
1'

Ο 24χρονος YouTuber αλλά και ανεξάρτητος υποψήφιος Φειδίας Παναγιώτου, αποτελεί την μεγάλη έκπληξη των ευρωεκλογών στην Κύπρο.

Πιο συγκεκριμένα, όλες οι εκτιμήσεις της Κύπρου δείχνουν τον ίδιο στην τρίτη θέση, πίσω από τα δύο μεγάλα κόμματα ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ που παλεύουν για την πρωτιά.

Ο Φειδίας Παναγιώτου είναι ένας 24χρονος γιος παπά, χωρίς σπουδές και χωρίς ακαδημαϊκές περγαμηνές. Ο ίδιος κάνει καριέρα στο TikTok και το YouΤube με βίντεο δικής του έμπνευσης, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία ως δημιουργός περιεχομένου.

Ο ίδιος πριν από λίγους μήνες ανακοίνωσε την πρόθεση του να διεκδικήσει εκλογή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μέσα από μια ανάρτηση με βίντεο όπου φορούσε τρεις γραβάτες, σακάκι... και σορτσάκι. Ξεκαθάρισε από τη πρώτη στιγμή ότι δεν έχει ιδέα από πολιτική και δεν ξέρει τίποτα για την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά μέσα σε λίγους μήνες θα ρωτήσει, θα διαβάσει και θα μάθει.

Η τελευταία δημοσκόπηση της εταιρείας RAI για λογαριασμό του Άλφα Κύπρου, έδειξε πως ο Φειδίας Παναγιώτου εξασφαλίζει (με αναγωγή) το 8,7%, απέχοντας μόλις μισή μονάδα από το ΔΗ.ΚΟ.

Ακολουθεί το Exit Poll της Κύπρου:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή